Ads Top

Άλλαξε τα πάντα, έγινε μελαχρινή: Δες πως είναι σήμερα η Δέσποινα Βανδή στο J2US (vid)


Η εντυπωσιακή αλλαγή της Δέσποινας Βανδή που μας άφησε όλους άφωνους.. Δείτε πως το σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης..

Στο σημερινό live show, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε ακόμα πιο αλλαγμένη εμφάνιση, με νέα μαλλιά που της ταίριαζαν πάρα πολύ και την έκαναν πιο κομψή!




Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στην εμφάνισή της στα τελευταία live show του J2US, ενώ κάθε φορά εντυπωσιάζει με τα νέα της look.

Στην σημερινή έναρξη του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε αρχικά στη σκηνή του σόου και τραγούδησε, με το κοινό να ξεσηκώνεται και να διασκεδάζει με τον παρουσιαστή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. 

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους κριτές του σόου και μεταξύ άλλων δεν δίστασε και να σχολιάσει την Δέσποινα Βανδή, η οποία και εμφανίστηκε στο live με νέο hairlook.



H τραγουδίστρια επέλεξε μια ακόμα περούκα, η οποία και ήταν ένα μακρύ αυστηρό καρέ, το οποίο και είχε μια σκούρα απόχρωση, που με το μακιγιάζ που είχε επιλέξει η Δέσποινα Βανδή και με το λευκό outfit της ταίριαζε μοναδικά. 

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να σχολιάσει και την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.