Ads Top

J2US - Ναταλί Κάκκαβα: Το φόρεμα της Κάκκαβα το είχε φορέσει άλλη πριν 7 χρόνια! (vid)


Και κάτι μας θύμιζε, κάτι μας θύμιζε.. Δείτε ποια γνωστή τραγουδίστρια το είχε φορέσει πριν 7 χρόνια..

Χθες το βράδυ (12/11) η Ναταλί Κάκκαβα εμφανίστηκε στη σκηνή του Just the Two of Us με τον Κώστα Αγέρη με ένα υπέροχο φόρεμα με παγιέτα, με το οποίο εντυπωσίασε κοινό και κριτές. 




Μάλιστα, όλοι οι κριτές έδειξαν να εντυπωσιάζονται από την κομψότητά της και τη φινέτσα της κατά την εμφάνισή της αυτή, γεγονός που την έκανε να... κοκκινήσει όπως είπε η ίδια.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση του ζευγαριού στη σκηνή του 6ου live:




Το συγκεκριμένο φόρεμα κάτι μας θύμιζε μέχρι που οι φαν του διαγωνισμού της Eurovision μας θύμισαν από πού το έχουμε ξαναδεί.

Το έχουμε ξαναδεί λοιπόν σε εκπρόσωπο ελληνικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Ο λόγος για τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2015 στη Εurovision με εκπρόσωπο την Μαρία Έλενα Κυριάκου η οποία είχε φορέσει πρώτη το συγκεκριμένο φόρεμα. Η δημιουργία ήταν του σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Πέτρου και η Μαρία Έλενα είχε ερμηνεύσει στη σκηνή του διαγωνισμού στη Βιέννη με πάθος το κομμάτι «One last breath» ενώ την συνόδευε παίζοντας πιάνο ο Ευθύβουλος Θεοχάρους. Η ερμηνεία της σε συνδυασμό με τις «εκρήξεις» φωτός μέσα στο μπλε, όπου φωτίστηκε όλη η σκηνή έκανε το στάδιο της Βιέννης να την αποθεώσει.

Φυσικά, το φόρεμα είχε κάνει... πάταγο για τη λάμψη και την υπέροχη γραμμή του, κάτι που επαναλήφθηκε και στη σκηνή του Just the two of us χθες από τη Νάταλι Κάκκαβα η οποία όμως είχε φροντίσει να έχει κάποιες παραλλαγές στο φόρεμα. Για παράδειγμα είχει «κόψει» το αβυσσαλέο ντεκολτέ με μία γραμμή από ύφασμα παγιέτας στο ύψος του στήθους ώστε να είναι λίγο πιο... μαζεμένο.

Δείτε τα δύο φορέματα δίπλα δίπλα και αποφασίστε ποια το φόρεσε καλύτερα:










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.