Ads Top

GNTM - Αφροδίτη Γραμμέλη: Η Γραμμέλη «τελειώνει» σε 2 λεπτά τον Τάσο Σοφρωνίου και το GNTM - «Είναι αγενής, δεν με ενδιαφέρει...»


Απίστευτο ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη κατά του Τάσου Σοφρωνίου μετά τις νέες δηλώσεις του κριτή του GNTM..

Αρκετά ενοχλημένη και εκνευρισμένη ήταν σήμερα 4/11 το πρωί η Αφροδίτη Γραμμέλη, αναφορικά με τον Τάσο Σοφρωνίου και τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό Μας.




Συγκεκριμένα, ο κριτής του GNTM απάντησε με πολύ έντονο ύφος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον συνάντησαν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα στο αεροδρόμιο ενόχλησε την Αφροδίτη Γραμμέλη.


Η ενόχληση της Αφροδίτης Γραμμέλη με τον Τάσο Σοφρωνίου





«Διαφωνώ με τον κύριο Σοφρωνίου και θέλω πολύ φιλικά να του πω να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας γιατί το ξέρουμε κι εμείς αυτό το κόλπο. Να μας μιλάει έτσι απότομα και να αδειάζει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτουν άποψη. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει στο ριάλιτι να είναι πολύ απαξειωτικός.

Δε με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του. Είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Δε με αφορά η έντασή του. Είναι αγενής. Ο Καράβας δεν έχει τόση εμπειρία αλλά είναι ευγενής. Ο κύριος Σοφρωνίου είναι αγενής και μιλά απαξειωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε. Εμένα δε μου αρέσει αυτό. Μπράβο στον κύριο Καράβα», είπε η ίδια, που πρόσφατα μάλιστα χώρισε.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.