Ads Top

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τεράστιο deal με ενεργειακό γίγαντα!


Βουίζει όλος ο τόπος για την τεράστια συμφωνία που κλείνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης..

Πολύ κοντά σε deal με ενεργειακό γίγαντα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!




Πολύ κοντά στην επίτευξη μιας σπουδαίας συμφωνίας φαίνεται πως βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφορικά με τον κεντρικό χορηγό της φανέλας της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βρετανίας, έχει βουίξει ο τόπος για deal με ενεργειακό γίγαντα που θα απογειώσει την ομάδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ομάδα της Premier League, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την E.ON,  ωθώντας ορισμένους οπαδούς να υποθέσουν ότι η εταιρεία θα μπορούσε να γίνει ο νέος χορηγός της φανέλας του συλλόγου.



Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει από την περασμένη σεζόν, όταν η Νότιγχαμ αγωνιζόταν ακόμη στα γήπεδα της Championship, όμως πλέον την επέκτειναν για ακόμη μια σεζόν.


Βούιξε ο τόπος για deal με ενεργειακό γίγαντα



Το γεγονός ότι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη παραμένει χωρίς κεντρικό χορηγό φανέλας έπειτα από την απόρριψη της μεγάλης προσφοράς από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας BOXT, έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα.

Η BOXT αποτελούσε τον βασικό χορηγό της Νότιγχαμ τα προηγούμενα χρόνια, όμως η αγγλική ομάδα αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει σελίδα σε αυτό το κομμάτι.



Έτσι, ο ενεργειακός γίγαντας της E.ON αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της βασικής χορηγίας, κάτι που έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.