Ads Top

«Ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό: Η απόφαση για Ράντονιτς και μεταγραφές μετά την συντριβή από Φενέρ!»


Έρχονται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στη προπόνηση, ποια είναι η άποψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Είναι ξεκάθαρο ότι η δουλειά του Σέρβου στο Τριφύλλι δεν αποδίδει! Γιατί ήρθε η βαριά ήττα με 30 πόντους στην Πόλη, τι συμβαίνει στις προπονήσεις και η ξεκάθαρη άποψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον κόουτς. Η εικόνα πάντως της ομάδας ήταν ντροπιαστική για τον σύλλογο...





Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει την υπέρβαση στην Πόλη απέναντι στην Φενέρ, αλλά δεν πλησίασε καν σε αυτό. Ηταν μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος αυτή, που εμφανίστηκε στην έδρα των Τούρκων και έγινε εύκολη λεία στα χέρια του Ιτούδη και των παικτών του. Ετσι έμεινε στις 2 νίκες στις 8 αγωνιστικές και οι δυσκολίες εξακολουθούν να είναι πολλές.



Στο πρώτο ημίχρονο κάτι πήγαν να κάνουν οι «πράσινοι» αλλά δεν είχαν συνέχεια απέναντι σε μία Φενέρ, που ως τώρα είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Μπέικον πήρε καταστάσεις στα χέρια του, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν η άμυνα. Η Φενέρ έβαζε με όποιον τρόπο ήθελε καλάθι. Είτε με ψηλούς, είτε με κοντούς.

Με τέτοια εικόνα ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει ουσιαστική τύχη στην Ευρωλίγκα και πιο συγκεκριμένα για να προκριθεί στην οκτάδα. Θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη εικόνα και να γίνει πιο ανταγωνιστικός ή μάλλον πραγματικά ανταγωνιστικός.


Θέμα προπονητή για το οποίο ρωτάνε πολλοί δεν έχει τεθεί ακόμη. Αλλωστε τις προάλλες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε μέσες άκρες ότι εμπιστεύεται τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τον στηρίζει.



Επίσης δεν τίθεται θέμα επιπλέον ενίσχυσης του ρόστερ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλωστε το ότι έχασε ο Παναθηναϊκός με κατεβασμένα τα χέρια από την Φενέρ δεν είναι θέμα του ενός παίκτη, που δεν έχει αποκτηθεί. Της μίας μεταγραφής, που δεν έχει γίνει δηλαδή.

Είναι ίσως αποτέλεσμα του ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα από τον Ράντονιτς και τους συνεργάτες του δεν είναι αποδοτική. Δεν είπε κανείς να νικήσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Φενέρ, αλλά το 107-77 είναι προσβλητικό για ένα τεράστιο σωματείο όπως είναι οι «πράσινοι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.