Ads Top

«Επιστροφή βόμβα με εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ»


Μια επιστροφή που θα...συζητηθεί ετοιμάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Τι αναφέρει δημοσίευμα, ποιον θέλει να φέρει πίσω στον Δικέφαλο..

Η επιστροφή θα προκαλέσει αντιδράσεις θετικές και αρνητικές! Είναι ένα πρόσωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Τούμπα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει και αρκετούς "εχθρούς". Το "αφεντικό" πάντως τον θέλει κοντά του...




Παράξενη είναι η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα άρχισε δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, έπειτα ήρθε μια νηνεμία, ο καιρός πέρασε, ο σύλλογος δεν πήρε τους παίκτες που έπρεπε, αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, πλέον, είναι μια ομάδα που ψάχνετε για να πάρει αποτελέσματα ακόμα σε παιχνίδια που σε άλλες περιπτώσεις θα είχε καθαρίσει από νωρίς.

Εκ των υστέρων δεν έχει νόημα να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ο βαθμός της συσπείρωσης που μπορεί να υπάρξει στην ομάδα, για να γίνει διαρκής, στοχευμένη και οργανωμένη αντεπίθεση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια.



Γιατί ένας κούκος, ο Ρουμάνος προπονητής, δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη όσο κι αν τον προσπαθεί. Ούτε ο Ζοσέ Μπότο θα έχει κάποιο τεράστιο μπάτζετ, ώστε να φέρει αρκετούς και υψηλού επιπέδου παίκτες. Επομένως η συσπείρωση θα προκύψει με πολλούς τρόπους.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται αυτό το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη για την επιστροφή τού Άγγελου Αναστασιάδη στον Δικέφαλο, προφανώς όχι για τη θέση του προπονητή (τυπικά, ο Άγγελος έχει αποσυρθεί από αυτόν τον ρόλο) αλλά ούτε και για εκείνη του τεχνικού διευθυντή (το σύγχρονο ποδόσφαιρο χρειάζεται γνώσεις, γνωριμίες και αντζέντα που ο Άγγελος δεν έχει).

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος ρόλος στην ΠΑΕ για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΠΑΟΚ και μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει η παρουσία του.

Προσοχή: Δεν λέμε ότι θα επιστρέψει σίγουρα σύλλογο ή, αν το κάνει, αυτό θα γίνει άμεσα. Απλά μεταφέρουμε το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, που θέλει τον Σαββίδη να σκέφτεται μια τέτοια κίνηση, προκειμένου να αυξηθεί η συσπείρωση στην ομάδα και να υπάρξει αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.