Ads Top

Η απάντηση Μητσοτάκη σε Ολυμπιακό και Βρέντζο: «Κι εγώ Ολυμπιακός είμαι, που ήταν η εγκληματική οργάνωση όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα;»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε στα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός..

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με δεικτικό τρόπο στις χθεσινές δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και για τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος.




Σε ό,τι αφορά στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε που ήταν η εγκληματική οργάνωση στην οποία αναφέρθηκε ο ερυθρόλευκος παράγοντας, όταν η ομάδα κατακτούσε με ευδιάκριτες διαφορές το πρωτάθλημα τα τρία προηγούμενα χρόνια.

«Ο Ολυμπιακός, και είμαι κι εγώ Ολυμπιακός, έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση; Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση του συλλόγου αυτή η δήλωση. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Νομίζουν ότι επειδή έχουν μια ομάδα ή δικά τους ΜΜΕ, μπορούν να υπονομεύουν».



Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι «κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, κάποιοι θεωρούν πως επειδή έχουν μία ομάδα, ή επειδή ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή και τα δύο ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση και να υπονομεύουν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι ρόλοι του καθενός είναι απολύτως ξεκαθαρισμένοι: η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από το λαό, θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην πρόοδο της χώρας, δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι. 'Αρα το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε και γινόμαστε αντικείμενα εκβιασμού και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.