Ads Top

«Η δικαίωση Λουτσέσκου, η ανατροπή με τελειωμένο και η μεγάλη απογοήτευση στον ΠΑΟΚ»



Ποιος είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, για ποιον δικαιώθηκε ο Λουτσέσκου και ποιος συνεχίζει να απογοητεύει..

Το επόμενο αστέρι του ΠΑΟΚ και η ανατροπή με τον... τελειωμένο! Ποιος Έλληνας άσος παίρνει χρόνο και ξεχωρίζει στη φετινή ομάδα του Δικεφάλου, η καλή του εμφάνιση και κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και το πρόβλημα στην επίθεση που παραμένει παρά το 2-0.




Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Δικέφαλος έφτασε στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και επέστρεψε έτσι στα τρίποντα, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα (2-2 με Αστέρα και ήττα 2-0 από την ΑΕΚ).

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού κρίθηκε μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη και να μην δώσει καμία ευκαιρία στον αντίπαλό του για να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιημένος με κάποια πράγματα, αλλά και πολύ προβληματισμένος με κάποια άλλα, τα οποία χρειάζονται βελτίωση εν όψει της συνέχειας, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να ανέβει στην βαθμολογία και να μην μείνει χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα της Super League από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.



Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να καθιερώσει σιγά σιγά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος δείχνει να "ανθίζει" φέτος με την φανέλα του Δικεφάλου. Ο νεαρός άσος ξεκίνησε και κόντρα στον ΠΑΣ, στην μία πτέρυγα της επίθεσης, απέναντι από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ήταν πάλι ιδιαίτερα κινητικός και ορεξάτος, συμμετέχοντας στις φάσεις και δίνοντας φρεσκάδα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Κωνσταντέλιας γνώρισε και την αποθέωση κατά την αλλαγή του στα τελευταία λεπτά του ματς, κάτι που δείχνει ότι και ο κόσμος γουστάρει τον πιτσιρικά και θέλει να βλέπει νέα παιδιά να αναδεικνύονται, ειδικά σε μια περίοδο που η ομάδα δυσκολεύεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται να χρειάζεται ώθηση από όπου μπορεί τη βρει.

Μαζί με τον 19χρονο άσο, διακρίθηκε και ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος μετά από μια μακρά περίοδο όπου έμενε εκτός αποστολής, πήρε την ευκαιρία του με την ΑΕΚ, την εκμεταλλεύτηκε και απόψε χρησιμοποιήθηκε και πάλι βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας στο ενεργητικό του την ασίστ στο 1-0 του Ίνγκασον, αλλά και αρκετές φάσεις στις οποίες είχε συμμετοχή, κάνοντας τον Λουτσέσκου να... τρίβει τα χέρια του.



Αντιθέτως, το μεγάλο πρόβλημα φέτος ακούει στο όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν... άφαντος, προβληματίζοντας τον Ρουμάνο προπονητή, που ξέρει ότι με τον Πορτογάλο φορ σε ρηχά νερά, το επιθετικό πρόβλημα θα συνεχίζει να υπάρχει στους Θεσσαλονικείς, ιδίως αν ο Μπράντον Τόμας δεν επανέλθει, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του. Ο τελευταίος, πάντως, επέστρεψε μετά από ένα διάστημα τραυματισμού και ο Λουτσέσκου ελπίζει ότι θα καταφέρει να δώσει λύσεις στην επίθεση, στην οποία ο βασικός Ολιβέιρα έχει προσφέρει μόλις δύο γκολ φέτος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.