Ads Top

Η τελευταία δοκιμή Μίτσελ για Παναθηναϊκό!


Το σχέδιο του Μίτσελ για το διπλό στη Λεωφόρο - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα, ποιες θέσεις «παίζονται» ακόμη, ποιοι διεκδικούν θέση βασικού..

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο  (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD) με στόχο να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή. Το σχέδιο του Μίτσελ για το διπλό.




Την Κυριακή (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD) θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη μάχη στον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαΐδης. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για το ντέρμπι των αιωνίων, στο οποίο η νίκη είναι επιτακτική, αλλά και για το βαθμολογικό κίνητρο, το οποίο είναι τεράστιο. Άλλωστε, είναι ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια των Πειραιωτών μέσα στη χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 30 πόντους. Ο Ολυμπιακός θέλει το διπλό, ώστε να μειώσει στο -7 την απόστασή του από τους πρασίνους και να συνεχίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στην κούρσα για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο Μίτσελ χρειάζεται μία τέτοια νίκη, ένα statement, αλλά και μία απόδειξη της βελτίωσης που υπάρχει στον Ολυμπιακό υπό τη δική του ηγεσία. "Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και μπορεί η διαφορά που μας χωρίζει να είναι δέκα βαθμοί, όμως στην ουσία δε πιστεύω πως είναι τόσο μεγάλη και εκτιμώ πως το ματς θα είναι ισορροπημένο" δήλωσε ο Ισπανός στην COSMOTE TV.

Η σκέψη του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Λεωφόρο


Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) στον Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσαν την αποστολή που θα βρεθεί στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στη διάθεση του Μίτσελ βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Γιώργος Μασούρας και Πεπ Μπιέλ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μαρσέλο, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπα, όπως και οι Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Σισέ, Ντε Λα Φουέντε.

Ο Ισπανός προπονητής έχει καταστρώσει τα πλάνα του και θέλει στη Λεωφόρο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντόι - Παπασταθόπουλο στο δίδυμο της άμυνας. Στο ένα άκρο πρόκειται να κινείται ο Άβιλα και στο άλλο ο Ρέαμπτσουκ.

Από εκεί και πέρα το ντουέτο Γιαν Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ στον άξονα δύσκολα θα αλλάξει. Ο Μίτσελ θέλει από την ομάδα του κυριαρχία στο κέντρο και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πιο μπροστά, στη θέση "10" αναμένεται να τοποθετηθεί ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος στην ερυθρόλευκη δημιουργία.

Όσον αφορά στην επιθετική τριάδα, ο Μασούρας πρόκειται να βρίσκεται στη μία πλευρά και ο Μπιέλ στην άλλη. Θέση διεκδικεί και ο Μπόουλερ, ο οποίος μπήκε στην αποστολή εξαργυρώνοντας την καλή του απόδοση στην αναμέτρηση απέναντι στη Ναντ. Τέλος, στην αιχμή του... δόρατος ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει προβάδισμα απέναντι στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.



Ο Μάριος Βρουσάι επίσης μπορεί να αγωνιστεί βασικός, με τον Ισπανό προπονητή να τον έχει χρησιμοποιήσει ως μπακ, αλλά και ως εξτρέμ. Επιπλέον, λύσεις από τον πάγκο έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν οι Φορτούνης, Σαμασέκου και Μπουχαλάκης. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του Μίτσελ και αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.