Ads Top

Μίτσελ: «Δεν θα παίξουμε, θα κερδίσουμε…»


Ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Λεωφόρου - Όλα όσα είπε τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη

Με πλάνο, αποφασιστικότητα και… φροντιστήριο στους «νέους» ο Ολυμπιακός πηγαίνει φουριόζος στη Λεωφόρο.




Μοιάζει τόσο δεδομένη η 11αδα που για πολλούς δεν θα είναι τελικά αυτή που θα δούμε το βράδυ στη Λεωφόρο. 

Ο Μίτσελ είδε όλους όσους περίμενε πως θα έχει μαζί του να είναι παρόντες (αναμενόμενες οι απουσίες Μπα και Γκάρι) και έχει πια την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το σχήμα που φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες είναι με: Πασχαλάκη, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Μπιέλ, Μασούρα και Μπακαμπού. Και όμως κανείς δεν βάζει το «χέρι του στη φωτιά», πόσο δε μάλιστα όταν μιλάμε για τον Μίτσελ.

Και όταν ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεση του ένα πλούσιο ρόστερ που τον… πονοκεφαλιάζει γιατί στην παραπάνω 11αδα δεν υπάρχουν παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί αλλά και ο Φορτούνης που τον δοκίμασε μάλιστα στο βασικό σχήμα. 



Όσο για τον Μαροκινό επιθετικό μόνο τυχαία δεν τον έβγαλε στο ημίχρονο με την Ναντ θέλοντας να είναι «φρέσκος» για τον Παναθηναϊκό. 

Ο Ελ Αραμπί που έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τους «πράσινους» και στη Λεωφόρο… Και αυτά όλα τα υπολογίζει ο Μίτσελ ειδικά βλέποντας τον Μαροκινό να παίζει πολύ καλά σε ρόλο δεύτερου επιθετικού στο ματς με την Ναντ.

Ξέχωρα όμως από την τακτική, τα σχήματα και τα συστήματα που προφανώς παίζουν κυρίαρχο ρόλο, σε ματς σαν τα αποψινά χρειάζονται και άλλα πράγματα. Κυρίως… καρδιά και… cojones! Με τους παλιούς στο Ρέντη να έχουν ήδη κάνει… φροντιστήριο στους «νέους» για το τι θα αντιμετωπίσουν στη Λεωφόρο και το πόσο σημαντικό είναι να νικήσουν.



Το κατάλαβαν βεβαίως και με την παρουσία 5.000 οπαδών στην ανοικτή προπόνηση στο Ρέντη, το ζουν και στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών αλλά και στις ατάκες που ακούγονται από τον Μίτσελ και τους υπόλοιπους. 

«Δεν θα παίξουμε, θα κερδίσουμε», είναι το σύνθημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό δείχνοντας την αποφασιστικότητα για το διπλό που θα στείλει μήνυμα παντού και θα βάλει ξανά στη σωστή τροχιά την ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.