Ads Top

Στην αντεπίθεση ο Ντάνος: Η πρώτη αντίδραση Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τις δηλώσεις Σμαραγδή - «Ήταν απαξιωτικός, προσβλητικός...»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει σε όλα όσα τον κατηγόρησε ο Γιάννης Σμαραγδής - Ποια είναι η αλήθεια του

O Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή σχετικά με τη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια και τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη.




Η κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε φανερά ενοχλημένος: «Δεν είμαι εδώ σε καμία περίπτωση για να κάνω αυτό το πινγκ πογκ με τον κύριο Σμαραγδή. Ίσα ίσα τον ευχαριστώ και θα σας εξηγήσω γιατί. Εξεπλάγην χθες με τις δηλώσεις του, γιατί το κλίμα μεταξύ μας ήταν πάρα πολύ καλό.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου ζήτησε να αναιρέσω κάποιο δημοσίευμα που προέκυψε από ένα ρεπορτάζ, με το οποίο εγώ δε συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από μένα. Αντιθέτως του ζήτησα να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κυρίου Σμαραγδή, παρότι είχαμε γνωριστεί.»!



Και υπογράμμισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο κύριος Σμαραγδής μου ζήτησε να ανακαλέσω τη δήλωση για τον Καποδίστρια, η οποία ήταν από ένα ρεπορτάζ. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός ο τρόπος του και πολύ προσβλητικός όχι μόνο προς το πρόσωπό μου.

Αλλά προσβάλλει και τις τρεις εταιρείες παραγωγής και τις τέσσερις ταινίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο imdb μου. Ο κύριος Σμαραγδής δεν ξέρει τη δική μου προσπάθεια για γνώση. Δεν κάνουν έτσι οι δάσκαλοι. Αν ήμουν παιδί του; Εγώ τον αποκάλεσα δάσκαλο όταν πήγα γιατί σίγουρα είχα κάτι να πάρω. Δεν μου έχει προταθεί ο ρόλος του Αλέξανδρου Υψηλάντη, γνωρίζω πολύ καλά κύριε Σμαραγδή την ιστορία. Αν προσβάλλει τόσο πολύ η συμμετοχή μου σε κάποια σίριαλ ως τώρα, εγώ αυτό που έχω να πω στον κύριο Σμαραγδή είναι ότι του υπόσχομαι ότι θα παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τέσσερα πρότζεκτ αυτά».





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.