Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Αυτός παίρνει την κηδεμονία της Αγγελικής


Δείτε ποιος κερδίζει και παίρνει τελικά την κηδεμονία της Αγγελίκης.. Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια στη «Γη Της Ελιάς»..

Ο Σωκράτης κρατάει στα χέρια του το αποτελέσματα του τεστ DNA αλλά και το μέλλον της μικρής. Θα πάρει την κηδεμονία της Αγγελικής ο ίδιος ή θα μείνει στην οικογένεια Βρεττάκων, στην Γη της Ελιάς;




Αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος μοιάζει ο Σωκράτης, ο οποίος εισβάλλει στον σπίτι του Ισίδωρου απαιτώντας εξηγήσεις. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν μπορούν να τον βγάλουν τρελό…

Τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι ξεκάθαρα και δείχνουν ότι η Αγγελική είναι κόρη του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί αυτομάτως να την πάρει κοντά του. 



Απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και δικαστήρια, τα οποία θα καθορίσουν τον επαναπροσδιορισμό αυτής της σχέσης. Κάτι που μέσα στον πανικό τους έχουν ξεχάσει οι Βρετάκκοι αλλά ο Λυκούργος είναι εκεί για να τους το θυμήσει.

Ο Σωκράτης βέβαια δεν πρόκειται να υποχωρήσει και να φύγει σαν… τουρίστας αλλά την κηδεμονία της Αγγελικής δεν φαίνεται να την παίρνει στο τέλος. 

Ο ίδιος θα κάνει ένα βήμα πίσω και σε μια συμβιβαστική λύση θα έχει φυσική παρουσία δίπλα στην μικρή αλλά θα την αφήσει στην οικογένεια Βρεττάκων. 



Μπορεί η μικρή να τον έχει συμπαθήσει αλλά κατά βάθος και ο ίδιος γνωρίζει ότι η Μαρίνα και ο Μάνος την αγαπούν εξίσου πολύ και για το καλό όλων αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.