Ads Top

Η απόφαση Ολυμπιακού για μεταγραφή στόπερ!


Τι έχει ζητήσει ο Μίτσελ, τι αποφάσισε ο Ολυμπιακός - Πόσο θα μείνει εκτός ο Σωκράτης, πότε θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του..

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, χάνει τις προπονήσεις στη Μαρμπέγια, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ κλάσης.




Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία των Ερυθρόλευκων, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε υποβασταζόμενος, στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ, μετά από ένα σωτήριο τάκλιν και κλέψιμο της μπάλας από τον Λιβάι Γκαρσία. Και όπως όλα δείχνουν, ο τραυματισμός του θα τον αφήσει έξω για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, η εκτίμηση του επικεφαλής γιατρού της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού είναι ότι ο Σωκράτης θα μείνει εκτός δράσης για 3 με 4 εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού. Το ακριβές διάστημα της αποχής του 34χρονου κεντρικού αμυντικού θα φανεί σήμερα, μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να προετοιμαστεί με τους συμπαίκτες του το διάστημα 28/11 με 07/12, ημέρες κατά τις οποίες ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Μαρμπέγια.



Με δεδομένο το γεγονός ότι ο Σωκράτης είναι τραυματίας και ο Παπ Αμπού Σισέ σε αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ο Ολυμπιακός θα κάνει προετοιμασία με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Παναγιώτη Ρέτσο, Ανδρέα Ντόι και Ουσεϊνού Μπα, ενώ δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να πάρει στην Ισπανία και κάποιον ποδοσφαιριστή από την ομάδα Β (σ.σ. Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος), για να διεξαχθούν σωστά οι προπονήσεις.

Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες και έχει κάνει την έρευνά του, ώστε το επόμενο διάστημα να βρει και να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει τη σταθερά της ομάδας, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Με τον Μίτσελ να έχει συμφωνήσει επ’ αυτού με τη διοίκηση.



Στόχος του Ολυμπιακού είναι να ενισχυθεί η άμυνα με έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα ανεβάσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του συνόλου στην ανασταλτική λειτουργεία, αλλά παράλληλα θα καθοδηγήσει και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Ολυμπιακός στη θέση, όπως ο Ντόι και ο Καλογερόπουλος. Και ιδανικά ο Μίτσελ θα τον ήθελε από την… 1η Ιανουαρίου ή ακόμη και πριν μπει ο Γενάρης. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται στον Πειραιά…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.