Ads Top

«Ανατροπή στον Ολυμπιακό: Η απόφαση Μίτσελ για Πασχαλάκη, Τζολάκη και Βατσλίκ!»


Ανατροπή στο θέμα του τερματοφύλακα - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα, τι σκέφτονται στον Ολυμπιακό για Πασχαλάκη, Βατσλίκ και Τζολάκη..

Το νέο πλάνο στο Λιμάνι και τι συμβαίνει με την επιστοφή Βατσλίκ! Πώς οι Πειραιώτες στηρίζουν απόλυτα τον Τζολάκη, αλλά θέλουν παράλληλα να τον δώσουν σε άλλον σύλλογο και γιατί ο πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω-κάτω στου Ρέντη.




Η σταθερότατη παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο πρώτο μισό της σεζόν είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, παρά τους σχετικούς φόβους που εκφράστηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Πίσω από τον Πασχαλάκη -ιεραρχικά- βρίσκεται ο νεαρός Κωνσταντίνος Τζολάκης, ένας γκολκίπερ που οι Ερυθρόλευκοι στηρίζουν, αφού πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπάρχει η σκέψη για αποχώρησή του τον Ιανουάριο!



Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον νεαρό κίπερ ως δανεικό είτε σε ομάδα της Super League είτε στο εξωτερικό, προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Πειραιώτες ποντάρουν πολλά στον ταλαντούχο τερματοφύλακα για το μέλλον, όμως αναγνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες για να αποκτήσει εμπειρία και να εξελιχθεί.

Αν το εν λόγω πλάνο τεθεί σε εφαρμογή, ο Ολυμπιακός θα πορευθεί με τον Κρίστινσον ως δεύτερο γκολκίπερ και τον νεαρό Θανάση-Θεολόγο Παπαδούδη τρίτο, μέχρι να επιστρέψει ο Βατσλίκ και να ανταγωνιστεί τον Πασχαλάκη για τα γάντια του βασικού.

Το σχέδιο μπορεί να προχωρήσει με απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα, η οποία θα δώσει εμπράκτως στον Τζολάκη την ευκαιρία να αγωνιστεί σαφώς περισσότερο από ό,τι στον φετινό Ολυμπιακό. Ειδάλλως, δεν θα υπάρχει λόγος ο παίκτης να φύγει από το Λιμάνι.



Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν… ελληνικό το μέλλον τους στον «άσσο» και σχεδιάζουν να χτίσουν πάνω στο δίδυμο Πασχαλάκης-Τζολάκης τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό ίσως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να αποχωριστούν προσωρινά τον 20χρονο πορτιέρε, με την ελπίδα να επιστρέψει καλύτερος το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.