Ads Top

«Ο πάτερ Αντώνιος έπρεπε να...» - Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»


Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού θα συζητηθεί... Δείτε τι είπε για τον πάτερ Αντώνιο η παρουσιάστρια στην εκπομπή της..

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελιών για κακοποίηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» - Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της τοποθετήθηκε.




Συγκλονίζουν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το θέμα έχει σχολιαστεί από ηθοποιούς, τραγουδιστές αλλά και παρουσιαστές μεταξύ των οποίων ήταν και η Ναταλία Γερμανού.

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμη μια ελπίδα ότι δε θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δε θα έπρεπε και ερχόταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δε θα έπρεπε. Πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα. Όλους τους ανθρώπους που ήξερε πως θα έρθουν σε επαφή με παιδιά. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει σημασία, είναι παιδιά», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται».



«Τον άκουσα που είπε πως είναι παιδιά παραβατικών οικογενειών, δύσκολα στη διαχείρισή τους και ίσως μας εκδικούνται γιατί υποκαθιστούμε τους γονείς τους. Μπορώ να φανταστώ περίπου πως το εννοούσε. Ότι αυτά τα παιδιά έχουν θυμό μέσα τους, ίσως εννοούσε, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δε θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά που τώρα εκδικούνται», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.