Ads Top

Έντονη φημολογία για επιστροφή Ίβιτς!


Επιστρέφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ίλια Ίβιτς - Με ποια ελληνική ομάδα είναι σε επαφές, όλες οι λεπτομέρειες..

Ποια ελληνική ομάδα θέλει τον Σέρβο για τεχνικό διευθυντή.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ (δις) και στον Ολυμπιακό. 




Ο Σέρβος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα και προς το παρόν εργάζεται και πάλι ως μάνατζερ.

Να αφήσουν πίσω τους τον τραγικό πρώτο γύρο θέλουν στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, μετά το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 10η θέση με 10 βαθμούς πληρώνοντας τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού.

Η μπόρα που ξέσπασε πήρε στο διάβα της πολλούς. Στελέχη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον ΟΦΗ είδαν τη πόρτα της εξόδου. Η αρχή έγινε με την οικογένεια Σαμαρά που είχαν και την ευθύνη για τις μεταγραφές. Αναπόφευκτα ακολούθησε και ο Νίκος Νιόπλιας που πλήρωσε και εκείνος τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.



Το κενό στην άκρη του πάγκου καλύφθηκε γρήγορα με τη πρόσληψη του Λιθουανού Βάλντας Νταμπράουσκας. Όμως η κρίσιμη για τη λειτουργία της ομάδας θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει ακόμα κενή. Μιχάλης Μπούσης και Μηνάς Λυσσάνδρου έχουν βάλει κάτω τα πράγματα και ζυγίζουν προσεκτικά τα δεδομένα που έχουν.

Στόχος τους είναι να προσλάβουν νέο τεχνικό διευθυντή όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουν να υπάρχει μπροστά ο χρόνος μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να έχει γίνει αξιολόγηση των αναγκών του ρόστερ και τι πρέπει να γίνει τον πρώτο μήνα του 2023.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε ήδη μια πρώτη προσέγγιση με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο που είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του στον Άρη. Όμως οι ψίθυροι μιλούν και για ένα ακόμα όνομα.



Αυτό είναι του Ίλια Ίβιτς που έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στο ίδιο πόστο στην ΑΕΚ(δις) και στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα και προς το παρόν εργάζεται και πάλι ως μάνατζερ.

Οι Μπούσης και Λυσσάνδρου θέλουν να αποφύγουν περαιτέρω περιπέτειες σε ότι αφορά τη παραμονή της ομάδας στη Superleague. Γι΄αυτό και θα πάρουν την απόφασή τους πολύ γρήγορα…


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.