Ads Top

«Χρυσάφι» για Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό!


«Τρελά» λεφτά από Μαντί Καμαρά στα ταμεία του Ολυμπιακού - Η Ρόμα προχωράει στην αγορά του μέσου του Ολυμπιακού, τι αναφέρει δημοσίευμα..

Στη Ρόμα «τρίβουν» τα χέρια τους με τον Μαντί Καμαρά και είναι έτοιμοι να τον αγοράσουν. Τα «τρελά» λεφτά που μπορεί να βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός...




Ο Ολυμπιακός διαθέτει ρόστερ που υπερβαίνει τους 50 ποδοσφαιριστές, εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν παραχωρήσει συνολικά 11 ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, είτε εντός είτε εκτός συνόρων. 

Ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν θα επιστρέψουν στο Ρέντη το καλοκαίρι, καθώς είτε θα τους αποκτήσουν οι ομάδες τους είτε θα αναζητηθεί άλλος σύλλογος για να μετεγγραφούν.

Ο Μάντι Καμαρά, λοιπόν, είναι πιθανό να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Καθώς πλέον φαίνεται ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ρόμα θα προχωρήσει στην απόκτησή του, με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Ρωμαίοι έχουν αποκτήσει δανεικό τον μέσο από τη Γουϊνέα. Πλήρωσαν «ενοίκιο» στον Ολυμπιακό 2.000.000 €, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς που πλησιάζει τα 10.000.000 €.



Από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει πληροφόρηση επί του θέματος, ωστόσο, εκείνο που προκύπτει είναι πως στη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Ρόμα υπάρχει και αναφορά στην υποχρεωτικότητα της χρήσης της οψιόν αγοράς του παίκτη.

Συγκεκριμένα, από την Ιταλία προκύπτει πως η οψιόν αγοράς μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εφόσον ο Μαντί Καμαρά αγωνιστεί στο 70% των αγώνων της Ρόμα ή εφόσον η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» κερδίσει την έξοδο στο Champions League για τη νέα σεζόν. Άλλες ιταλικές πηγές ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είπε το «ναι» με 1.200.000 «ενοίκιο» στους Ρωμαίους και οψιόν 12.000.000 €, χωρίς όρους υποχρεωτικότητας.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι στη Ρόμα τρίβουν τα χέρια τους με τον Καμαρά. Ο 25χρονος μέσος έχει ήδη 14 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα σε Serie A και Europa League, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να στάζει μέλλι για την απόδοσή του. Και να προαναγγέλλει εξελίξεις. Με τους Ρωμαίους να δείχνουν διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Μάντι ακόμη κι αν δεν υλοποιηθούν οι προϋποθέσεις για την υποχρεωτικότητα της οψιόν. Κάτι που κατά τους Ιταλούς συναπάγεται πως οι «Λύκοι» θα προσπαθήσουν να μειώσουν το ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν. Αλλά όσο ο Καμαρά παίζει έτσι, τόσο το… σκόντο φαντάζει δύσκολο.



Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει ως δανεικούς τους εξής ποδοσφαιριστές: Αχμέντ Χασάν (Αλάνιασπορ), Φιλίπ Ζινκερνάγκερλ (Σταντάρ Λιέγης), Πέπε Ροντρίγκες (Ανκαραγκουτσού), Χένρι Ονιεκούρου (Αντάνα Ντεμιρσπόρ), Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Ιωνικός), Μαμαντού Κανέ (ΠΑΦΟΣ), Πέτρος Μπαγκαλιάνης (Πας Γιάννινα), Βασίλης Σουρλής (Φορτούνη Σιτάρντ), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια). Και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, ειδικά οι Ζινκερνάγκελ, Ονιεκούρου, Χασάν να πουληθούν με το όφελος για τον Ολυμπιακό να ακουμπάει τα 8-9 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.