Ads Top

Μπαρτζώκας: «Έτσι θα νικήσουμε την Εφές!»


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με την Εφές και ανέλυσε το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο Πέμπτη (1/12, 19:30) έναν από τους δυσκολότερους αγώνες στη φετινή Euroleague, καθώς για την 11η αγωνιστική της Regular Season θα αντιμετωπίσει την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.




Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του για το ματς εξήγησε τι θα πρέπει να κάνει ο νταμπλούχος Ελλάδας για να φύγει με το «διπλό» από την Τουρκία, μίλησε για το κακό ξεκίνημα της Εφές στη Euroleague, ενώ στάθηκε και στο buzzer beater τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς στο περσινό Final Four του Βελιγραδίου το οποίο στέρησε από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στον τελικό.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:



«Πρέπει να παίξουμε με το στυλ το δικό μας, απλώς πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο. Το στυλ το δικό μας είναι αυτό, να παίζουμε ομαδικά και με μεγάλη ταχύτητα και στο να πασάρουμε και στο πως κινούμαστε μακριά από τη μπάλα. Πρέπει να σουτάρουμε τη μπάλα καλά, πρέπει να έχουμε ισορροπία σκοράροντας και μέσα και έξω και φυσικά πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δημιουργούς τους. Είναι μια ομάδα που έχει φοβερά γεμάτο ρόστερ».

Για το αν το κακό ξεκίνημα της Εφές (5-5) αποτελεί παγίδα: «Όταν μπαίνεις να παίξεις με την Εφές δεν έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ή θα σε υποτιμήσουν. Ξέρεις πως αν δεν είσαι 100% έτοιμος θα έχεις πρόβλημα. Γενικά πάντως, πλέον παίζουν καλύτερα. Κέρδισαν εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια, εντός κέρδισαν την Μπαρτσελόνα και δείχνουν όλο καλύτερα. Προφανώς το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό».



Για το τρίποντο του Μίσιτς στον ημιτελικό του Final 4 με το οποίο στέρησε από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να διεκδικήσει στην παράταση το εισιτήριο του τελικού: «Πραγματικά δεν το σκέφτομαι. Όχι μόνο εγώ, όλοι στον αθλητισμό μαθαίνουμε να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Αν μένεις στα παλιά σε ξεπερνάνε τα πράγματα. Σας διαβεβαιώ πως από την περσινή ομάδα που είχαμε και χάσαμε για ένα σουτ την πρόκρισή μας στον τελικό, έχω μόνο πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Πήγαμε πολύ καλά, πήραμε τίτλους… Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν βέβαια μια φάση που μας στέρησε έναν τελικό. Ας ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να βελτιωνόμαστε συνέχεια, μήπως το ξανακάνουμε…».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.