Ads Top

Νικολακόπουλος: «Το πλάνο Μίτσελ για ΑΕΚ και ο νέος ρόλος Φορτούνη στον Ολυμπιακό!»


Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού, ποιοι ετοιμάζονται για 11αδα με ΑΕΚ - Ποιος είναι ο νέος ρόλος του Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Το πλάνο του Μίτσελ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ο Φορτούνης. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τα τελευταία νέα των Πειραιωτών ενόψει Κυριακής.




Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της «μάχης» της Κυριακής (13/11, 19:30) με την ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο πλάνο του Μίτσελ για την προσεχή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να επιλέξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βρουσάι ή τον Ανδρούτσο να παίρνουν τη θέση του Άβιλα. Για τον τελευταίο ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε ότι έδειξε στη Λιβαδειά πως ίσως να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του μετά τη φάση στο 96’ στη Λεωφόρο.



Επιπλέον, στάθηκε στη μάχη για τη θέση του σέντερ φορ και εξέφρασε την άποψη ότι ο Μπακαμπού δείχνει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον Ελ Αραμπί. «Ακόμα και στο μισάωρο που έπαιξε στη Λιβαδειά ήταν επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, μίλησε για τον Φορτούνη, επισημαίνοντας ότι με την εικόνα του σε αυτά τα λίγα λεπτά που κάθε φορά παίζει, έχει κάνει τον Μίτσελ να τον συμπεριλάβει στο πλάνο του σε ρόλο Βαλμπουενά. 

Δηλαδή, ως πρώτη εναλλακτική λύση από τον πάγκο για να αλλάξει τα δεδομένα στο δημιουργικό κομμάτι.



Ανέφερε επίσης ότι μετά τους Κούντε, Χουάνγκ, Ουί Τζο έγινε γνωστό ότι στο Μουντιάλ θα είναι και ο Παπέ Αμπού Σισέ (με τη Σενεγάλη).

Τέλος, ότι στο ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα το Σάββατο (13:45, ΕΡΤ3) θα πάρουν χρόνο για πρώτη φορά Κασάμι και Λάιντνερ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.