Ads Top

Η εξήγηση για τον αποκλεισμό Μαρσέλο από την αποστολή για Παναθηναϊκό!


Δείτε για ποιο λόγο ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μαρσέλο από το ντέρμπι της Λεωφόρου..

Απών από το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο είναι ο Μαρσέλο, όπως αποφάσισε ο Μίτσελ που θεωρεί πως ακόμα βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό.




Εκτός αποστολής από το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έμεινε ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ο Μίτσελ εκείνος που έκρινε πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μην τον βάλει στην αποστολή για το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μάλιστα, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αναφέρει πως και στον αγώνα με τη Ναντ έδειξε ότι βρίσκεται μακριά από αυτό που θέλει και ο Μίτσελ από εκείνον.



Σε ό,τι αφορά τους Κούντε και Ουί-Τζο που επίσης δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς, ο Μίτσελ φαίνεται πως δεν έχει στα πλάνα του τον Καμερουνέζο παρά την καλή εικόνα που είχε την Πέμπτη με τους Γάλλους. Μάλιστα, ο παίκτης δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα από τότε που ανέλαβε ο Ισπανός.

Ο Νοτιοκορεάτης, από τη μεριά του, συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά και η ίδια εφημερίδα προσθέτει πως θα αναζητηθεί λύση τον Ιανουάριο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έπαιξε βασικός απέναντι στη Ναντ.



Ο Γκάρι Ροντρίγκες, τέλος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας διπλές θεραπείες τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» σε αυτό το σημαντικό ματς για την ομάδα του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.