Ads Top

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό ο Κριστιάνο;»


Δήλωση που θα...συζητηθεί από δημοσιογράφο της A'Bola, ποια ομάδα είναι φαβορί για να υπογράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα σενάρια για τον Ρονάλντο και πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Πώς κυκλοφόρησαν ξαφνικά οι φήμες για τους Πειραιώτες, η διαφορά με τους Μαρσέλο και Χάμες και τα χρήματα που χρειάζονται για μία τέτοια μεταγραφή.




Χωρίς ομάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος σταρ, καθώς η σχέση του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάστηκε και, τελικά, δεν ευδοκίμησε - Με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του. 

Το γεγονός ότι ο Κριστιάνο είχε αποφασίσει να επιστρέψει στη Μαν. Γιουνάιτεντ, μια ομάδα που τη θυμόταν διαφορετικά από την πρώτη του θητεία εκεί, και τη βρήκε να ψάχνει για να βρει τη χαμένη της αίγλη σε Νησί και Ευρώπη, είναι κάτι που και από μόνος του θα μπορούσε να καταλάβει.

Το ζήτημα είναι τι γίνεται τώρα, καθώς είναι πολλά τα σενάρια που έχουν προκύψει για το μέλλον του. Αρχικά να πούμε ότι οι πληροφορίες τού sportdog από την Πορτογαλία, αναφέρουν το αυτονόητο: Ο Κριστιάνο δεν θα βιαστεί για να βρει την επόμενη ομάδα τής καριέρας του. Προφανώς τώρα τον ενδιαφέρει να κάνει ένα σούπερ Μουντιάλ, να αποδείξει πράγματα και να απαντήσει στις μουρμούρες που υπάρχουν και αφορούν την ηλικία του. Κι έπειτα να δει τι τον καλύπτει, τι θέλει να κάνει με την καριέρα του.

Κι εδώ είναι που έχουν κάνει την εμφανισή τους, κυρίως στα social media, δημοσιεύσεις που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ντύσουν με τη φανέλα τους!

Εδώ δεν θα αναφερθούμε στα χρήματα που παίρνει ο Ρονάλντο - Γιατί εδώ που τα λέμε και ο Μαρσέλο και ο Χάμες είχαν υπέρογκα συμβόλαια, αλλά με εκαττέρωθεν υπερβάσεις η λύση βρέθηκε.

Πόσο εφικτό, όμως, είναι να έρθει στην Ελλάδα ένας ποδοαφαιριστής που μέσα σε Αύγουστο και Σεπτέμβρη είχαν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον κατά σειρά οι Τότεναμ, Ίντερ Μαϊάμι και Ατλέτικο Μαδρίτης; Ενώ μόνο τις τελευταίες ημέρες που ήταν με το 1,5 πόδι εκτός Μαν. Γιουνάιτεντ ενεργοποιήθηκαν οι Τσέλσι, Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιουκάστλ και Αλ Νασρ!



Να πούμε κάτι ακόμα; Ναι μεν ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει τους Μαρσέλο και Χάμες φέτος το καλοκαίρι, τον Ριβάλντο, τον Σαβιόλα, τον Τζιοβάνι, τον Τουρέ, τον Καμπιάσο κ.α. παλαιότερα, αλλά κανένας από όλους αυτούς δεν ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα (αν όχι στην πρώτη τριάδα) των καλύτερων παικτών στον κόσμο τη στιγμή που ήρθαν.

Υπάρχει η άποψη ότι ο Κριστιάνο θα ήθελε να ρίξει τους ρυθμούς του, να δώσει άλλη διάσταση στην καριέρα του και να παίξει περισσότερο για το κέφι του και λιγότερο γιατί έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι στο top επίπεδο. Άρα, με αυτή την έννοια, θα μπορούσε στα 38 του χρόνια να το δει αλλιώς, και να έρθει στην Ελλάδα για να απολαύσει το ποδόσφαιρο για όσο καιρό θέλει.

Όμως, σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί να μην επιλέξει να επιστέψει στην Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του, που τις τελευταίες ημέρες έτσι κι αλλιώς έχει δείξει ενδιαφέρον για να του προσφέρει, ως προοπτική, πάνω-κάτω ο,τι μπορεί να του προσφέρει και ο Ολυμπιακός: Το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο που μπορεί να δώσει το κλαμπ και τις συνθήκες να γίνει βασιλιάς μέσα και έξω από το γήπεδο.


"Τότε θα αποφασίσει ο Κριστιάνο - Θα παίζει μέχρι τα 40 - Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"



Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη στην εφημερίδα A΄ Bola, προκειμένου να μας φωτίσει για το μέλλον του Κριστιάνο, με πληροφορίες απευθείας από την πηγή - Την πατρίδα του!

"Κανένας δεν ξέρει τι σκέφεται, τι θέλει να κάνει στην καριέρα του για τη συνέχειά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, τώρα, η σκέψη του είναι 100% στο Μουντιάλ και μόνο μετά από αυτό θα ασχοληθεί με κάτι άλλο", ανέφερε αρχικά, στο sportdog ο καλός συνάδελφος.

Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει;

"Δεν το βλέπω να σταματάει, δε νομίζω ότι μπορεί να το κάνει έτσι. Ο ίδιος υποστηρίζει, αυτό ξέρουμε στην Πορτογαλία δηλαδή, ότι θα παίξει για δύο χρόνια ακόμα, τουλάχιστον μέχρι τα 40 του χρόνια".

Θα μπορούσε η Σπόρτινγκ να είναι ο επόμενος σταθμός του;

"Είναι η ομάδα τής καρδιάς του, η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία για την τεράστια καριέρα που έχει κάνει. Θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αν και η ομάδα δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματα που έχει συνηθίσει να παίρνει. Βέβαια ο Κριστιάνο δεν χρειάζεται χρήματα, κι αυτό ίσως επηρεάσει την απόφασή του".



Ακριβώς με την ίδια λογική, δηλαδή ότι δεν χρειάζεται χρήματα και όπου επιλέξει να πάει ίσως να το κάνει για να απολαύσει την μπάλα, θα μπορούσε να έρθει και στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το σενάριο που έχει αναπτυχθεί;

"Μπορεί, ναι, γιατί όχι; Στον Ολυμπιακό δεν θα βρει τα λεφτά που έπαιρνε στην Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό ίσως να μην είναι πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει ομάδα που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός ίσως να έχει την ευκαιρία για να το κάνει. Οπότε γιατί όχι και στον Ολυμπιακό;". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.