Ads Top

Υπόθεση Κιβωτός Του Κόσμου | Το στοιχείο που «καίει» τον πατέρα Αντώνιο


Σφίγγει ο κλοιός.. Το νέο εύρημα που τον «καίει», δείτε τι ανακάλυψαν για τον πατέρα Αντώνιο..

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται η Κιβωτός του Κόσμου και η Οικονομική Αστυνομία ψάχνει να βρει αν «ξεπλενόταν» μαύρο χρήμα.




Πλέον γίνεται έρευνα στην κίνηση των τριών λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας που έχουν 350.000 ευρώ. 

Σκοπός είναι να διαπιστωθεί αν έγιναν οικονομικά εγκλήματα μέσα από τις κινήσεις των λογαριασμών. 

Είναι κρίσιμης σημασίας να βρεθεί επακριβώς πόσα χρήματα μπήκαν σε αυτούς τους λογαριασμούς, πόσα βγήκαν, με ποιους άλλους λογαριασμούς είχαν συναλλαγές και πότε έγιναν αυτές.

Σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου η Αρχή για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» έχει βρει ήδη ότι σε λογαριασμό του πατέρα Αντωνίου πως τα χρήματα που έμπαιναν από την μισθοδοσία του δεν έχουν πειραχθεί ποτέ!



Η πληροφορία προκαλεί ερωτήματα αφού μαρτυρίες θέλουν τον ιερέα να κυκλοφορούσε με ακριβά αυτοκίνητα και να βιοποριζόταν κανονικά. 

Το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την πληροφορία είναι το ερώτημα πώς ζούσε το ζεύγος και το παιδί τους αν ο μοναδικό μισθός που λάμβαναν σαν οικογένεια έμενε αναξιοποίητος.

Αξιο αναφοράς είναι ότι η πρεσβυτέρα δεν έχει καμία δηλωμένη εργασία ενώ ο πατέρας Αντώνιος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα ποσά από τον μισθολογικό του λογαριασμό.


Το στοιχείο που «καίει» τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα





Την ίδια στιγμή το «Πόθεν Έσχες» της πρεσβυτέρας μπαίνει και αυτό για τα καλά στο μικροσκόπιο των οικονομικών Αρχών. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο, όσοι είναι διαχειριστές ΜΚΟ, όπως είναι ο πατέρας Αντώνιος αλλά και η σύζυγός τους είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν δήλωση «Πόθεν Έσχες», το οποίο ελέγχεται από την Αρχή για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος». 

Η εν λόγω Αρχή εξετάζει ήδη αν η πρεσβυτέρα έχει υποβάλλει ποτέ δήλωση «Πόθεν Έσχες», όπως υποχρεούται και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ελεγχθεί και ο πατέρας Αντώνιος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.