Ads Top

«Για να κάνουμε νούμερα...» - Η Σοφία Παυλίδου «τελειώνει» με μια ανάρτηση τον Γιώργο Λιάγκα μετά την συνέντευξη Μάνου Παπαγιάννη


Δεν μάσησε τα λόγια της η Σοφία Παυλίδου μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα..

Την πρώτη του τηλεοπτική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος "έσπασε" την σιωπή του για την δικαστική του διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου.




Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του, στους μάρτυρες υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου, στην οικονομική του καταστροφή αλλά και στο ενδεχόμενο αθώωσής του (δείτε εδώ όλη την συνέντευξη).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κα Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης».



Οι αναρτήσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

Η ίδια ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για τη αυτή συνέντευξη του ηθοποιού, όμως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε repost τα υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας».





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.