Ads Top

«Η εντολή Μίτσελ για Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!»


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα, με ποια προϋπόθεση θα πάει στη μίνι προετοιμασία, πόσα εκατομμύρια έχει πάρει ήδη ο Μαρσέλο - Τι ισχύει με Βρσάλικο

Τι συμβαίνει με τα δύο τεράστια ονόματα και το μέλλον τους στο Λιμάνι. Ποιος και γιατί μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να παραμείνει στην ομάδα, τι συμβαίνει με τον Κροάτη και πόσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στους Πειραιώτες.




Ξένο σώμα αποτελούν για τους Πειραιώτες οι Βρσάλικο και Μαρσέλο και, όσο κι αν ο Κροάτης άσος είναι ποδοσφαιριστής με θητεία 100+ συμμετοχών στην Ατλέτικο Μαδρίτης και 50+ συμμετοχών στην εθνική του ομάδα, ο Βραζιλιάνος άσος είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση.

Το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι ο Μαρσέλο θα βρίσκεται (κατά πάσα πιθανότητα!) στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, στην Ισπανία, και εκεί θα παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα: Ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι, τότε, θα αποφασίσει ο Μίτσελ τι θα κάνει μαζί του. Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο ο Μαρσελο θα δεχτεί να περάσει από τεστ (από το οποίο μπορεί να "κοπεί" κιόλας!) για να αποφασίσει ο Μίτσελ τι θα κάνει μαζί του. Για παράδειγμα, ήδη έχει προλάβει να γράψει στα social ότι δεν ηταν τραυματίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε στον Ολυμπιακό στις 3 Σεπτεμβρίου, πριν από 2,5 μήνες, και προφανώς ο κόσμος τής ομάδας ξεσηκώθηκε, ενώ και το πρεστίζ της άλλαξε επίπεδο. Για αυτό και υπέγραψε για 1+1 χρόνια, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι το ετήσιο κασέ του βρίσκεται κάπου στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ ακούγεται ότι παρόμοιο ποσό (σε κάθε περίπτωση ήταν τουλάχιστον 2+ εκατ. ευρώ) έλαβε και ως μπόνους υπογραφής!



Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Μαρσέλο στο Λιμάνι; Έχει παίξει σε δύο ματς της Σούπερ Λιγκ και τρία ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (συνολικά και στα πέντε ματς έχει παίξει 121 λεπτά!!!), με την παρουσία του να περνάει προφανώς απαρατήρητη. Κι εδώ αντιστρέφουμε το επιχείρημα "γιατί δεν παίζει;": Αν ήταν σε θέση να προσφέρει, υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα τον κρατούσε στον πάγκο ή εκτός αποστολής;

Στα 34 του χρόνια, ως πρωταθλητής Ευρώπης πριν από λόγους μήνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Μαρσέλο είχε μείνει μακριά από προπονήσεις και ομάδες για καιρό με αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα ανέτοιμος. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόλις λίγες ημέρες πριν υπογράψει στο Λιμάνι, η Λέστερ είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της και είχαν προχωρήσει αρκετά οι επαφές. Μιλάμε για ομάδα της Premier League, που οι απαιτήσεις είναι εντελώς αναντίστοιχες σε σχέση με τη Super League.

Τόσο λάθος μπορεί να έκαναν στο αγγλικό κλαμπ; Κι αν όχι, μήπως η λύση με τον Μαρσέλο μπορεί να βρεθεί ξανά στο Νησί (που το πρωτάθλημα και οι ομάδες μπορούν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του Μαρσέλο) και να μην υπάρξει πρόβλημα με το αν και πώς μπορεί να συνεχίσει στο Λιμάνι; Ενδιαφέρον πάντως φαίνεται ότι υπάρχει και από την Τουρκία, καθώς η Μπεσίκτας ψάχνει για παίκτη στα αριστερά της άμυνας. Αν ο Μαρσέλο ενδιαφέρεται πια για να παίξει σε αυτή τη θέση...

Η αλήθεια για τον Βρσάλικο

O διεθνής Κροάτης άσος ήρθε στην Ελλάδα ως top class λύση, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό - Η απόφαση για τον Βρσάλικο φαίνεται ότι έχει παρθεί οριστικά. Ο λόγος; Η ευπάθεια στους τραυματισμούς και το γεγονός ότι δεν φαίνεται πως μπορεί να δώσει ένταση στο παιχνίδι του. Να πληρώνει η ομάδα 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για 2+1 χρόνια έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά από τη στιγμή που έχει λάβει και 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής, είναι πολύ τραβηγμένο.



Ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει εισηγηθεί να μην έχει ο Ολυμπιακός στην αποστολή του τον Βρσάλικο, στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει στην Ισπανία λόγω της διακοπής του Μουντιάλ. Ο 30χρονος άσος έχει παίξει μέχρι στιγμής συνολικά 9 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 664 λεπτά χρόνο συμμετοχής. Προφανώς, ναι, δεν είναι απαραίτητος!

Ειδικά από τη στιγμή που τη φανέλα τού βασικού δεξιού μπακ έχει πάρει ο Άβιλα στο σπίτι του, με τον Ανδρούτσο να φαίνεται ότι προηγείται ως μπακ απ! Τι θα μπορούσε να γίνει τώρα; Στην Ιταλία φαίνεται ότι ίσως υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον, αλλά σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες θα πρέπει να βρουν λύση με το ισχυρό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του. Γιατί το 2ετές είναι κλειστό και προβλέπει 3 εκατ. ευρώ συνολικές αποδοχές, πλην των 2 εκατ. ευρώ που έλαβε ως μπόνους υπογραφής...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.