Ads Top

«Έρχεται επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό!»


Ποιος μπορεί να υπογράψει...αύριο και να τον έχει ο Μίτσελ μαζί του στην προετοιμασία - Δείτε για ποιον πρόκειται..

Το νέο όνομα στην ερυθρόλευκη λίστα και οι λύσεις στην 11αδα. Ποιος παίκτης εξετάζεται ξανά από τους Πειραιώτες, η εκτίμηση του προπονητή και η αγωνιστική του κατάσταση.




Ολυμπιακός: Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στη λίστα του Ολυμπιακού ως μια λύση που μπορεί να έρθει και να δώσει βοήθειες στη θέση τού δεξιού μπακ - Ακόμα και ως βασικός!

Ο διεθνής Νορβηγός άσος είναι χωρίς σύλλογο αυτό το διάστημα, καθώς μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατασαράι δεν έχει υπογράψει με καμία ομάδα, αν και το όνομά του πριν από λίγο καιρό είχε συνδεθεί και με την ΑΕΚ.


Ο Μίτσελ είχε συνεργαστεί ξανά με τον Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν αυτός που τον είχε κάνει βασικό άμεσα, έχοντας σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητές του.



Το sportdog είχε επικοινωνήσει τότε με τον Γιαννη Τσιακίρη, δημοσιογράφο-expert τού τουρκικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Γιατί ο Ομάρ είχε μια πολύ σημαντική περιπέτεια με το μάτι του, από την οποία όμως βγήκε νικητής και επέστρεψε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Θυμηθείτε τι μας είχε πει, καθώς από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι από τη στιγμή που είναι χωρίς ομάδα για να αγωνιστεί:


"Βασικός αλλά δεν θα κάνει τη διαφορά - Ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με τη θητεία στον Ολυμπιακό"



"Είχε πολύ καλή παρουσία στη Γαλατασαράι, ήταν ο παίκτης που γνωρίζαμε όλοι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αλλά μετά είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο μάτι και αυτό τον είχε πάει πίσω", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Επανήλθε, βέβαια, ήταν ξανά βασικός, πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του από όταν επέστρεψε. Αλλά η περσινή Γαλατά ήταν έτσι κι αλλιώς χάλια. Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει ο Ομάρ".



Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε στον Ολυμπιακό;

"Θεωρώ ότι πια είναι ένα επίπεδο κάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραμένει καλός ποδοσφαιριστής. Επειδή γνωρίζει το πρωτάθλημα θα είναι βασικός, αλλά θεωρώ δεν θα κάνει τη διαφορά. Έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του όμως, κι αυτό είναι σημαντικό".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.