Ads Top

Μποτία: Η τρυφερή ανάρτηση μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα!


Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία - Δείτε τι έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους και είναι τρισευτυχισμένοι!




Το ζευγάρι μετρά μαζί πέντε σχεδόν χρόνια και μπορεί να μην κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο οι δυο τους συγκατοίκησαν και έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι φήμες για το ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ήδη είχαν κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι, ωστόσο η αγαπημένη performer του κοινού δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτε, αλλά ανέβαζε σπάνια φωτογραφίες στο Instagram που να μας έδειχνε σημεία του σώματός της. Μάλιστα, το γεγονός ότι φέτος τον χειμώνα δεν θα τη δούμε σε κάποιο μουσικό σχήμα σε νυχτερινό κέντρο, μας έκανε να αναρωτηθούμε αρκετά, μιας και είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της pop όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές κοινό.



Το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, η ίδια δημοσίεσε δυο υπέροχες φωτογραφίες, που ποζάρει στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία και διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Λίγες ώρες αργότερα, ο σύντροφός της που είναι κατενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς, δημοσίευσε με την σειρά του ένα στιγμιότυπο με την αγαπημένη μέλλουσα μανούλα, με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην παραλία και να χαμογελούν!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.