Ads Top

Τα δεδομένα για Μπάλντοκ στον Ολυμπιακό!


Αρέσει ο Έλληνας δεξιός μπακ αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά από το καλοκαίρι - Τι ισχύει με Μπάλντοκ και Ολυμπιακό..

Ο Βρσάλικο έφυγε και ο Ολυμπιακός ψάχνει δεξιό μπακ – Ακούγεται και πάλι ο Μπάλντοκ αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ από το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Το μέγα πρότζεκτ με τον Σίμε Βρσάλικο απέτυχε, καθώς ο Κροάτης κόστισε δύο εκατ. ευρώ και αποχωρεί ελεύθερος μετά από έξι μήνες.




Ήδη η παρέλαση ονομάτων για τον διάδοχό του στη θέση του δεξιού μπακ έχει αρχίσει. Ανάμεσά τους και ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο διεθνής πλέον με την Εθνική μας ομάδα.

Μάλιστα, ο 29χρονος μπακ έχει καταφέρει να κουμπώσει εξαιρετικά σε αυτά που ζητάει ο Πογιέτ και έχει πάρει θέση βασικού, κάνοντας το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα τον Ιούνιο κόντρα στο Κόσοβο.



Την ίδια στιγμή, ο ίδιος έχει αρχίσει διακριτικά να γίνεται… προξενήτρα παικτών της Εθνικής Ελλάδας στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Από τη μεριά του βέβαια, ο Ρότα κάνει καλή σεζόν και έχει αφήσει τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο εκτός 11άδας κοτζάμ Σιντιμπέ.

Ο Μπάλντοκ λοιπόν ακούγεται για τον Ολυμπιακό, με την πρώτη σοβαρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει γίνει ήδη. Σύμμαχος σε όλα αυτά είναι πως το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Κάτι που σημαίνει πως η επόμενη μεταγραφική περίοδος, αυτή του καλοκαιριού του 2023 θα είναι κομβική.



Η Σέφιλντ πρέπει ή να τον ανανεώσει ή να τον δώσει.

Εδώ το ζήτημα είναι άλλο. Οι «λεπίδες» είναι στη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ με σαφέστατο στόχο την άνοδο. Και αν το καταφέρουν τότε η Πρέμιερ Λιγκ είναι δελεαστική για κάθε παίκτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.