Ads Top

«Σκούπα» μετά την Λεωφόρο: Οι πρώτοι που «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Πάρθηκαν οι αποφάσεις, τα πρώτα ονόματα

Η απόφαση του Μίτσελ και ο προβληματισμός για όνομα-έκπληξη. Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ στη διακοπή του πρωταθλήματος και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, θα είναι ίσως και περισσότεροι από δέκα.




Το όνομα του Κένι Λαλά κυριαρχεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς βάσει πληροφοριών από τη Γαλλία σύντομα θα λύσει το συμβόλαιο του, εξέλιξη που δείχνει ότι πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να διαχειριστούν με δυναμικό τρόπο το ρόστερ και τους ποδοσφαιριστές που δεν περιλαμβάνονται στα σχέδια του Μίτσελ.

Ο Γάλλος μπακ είναι μόνο η αρχή και το όνομά του το είχατε διαβάσει έτσι κι αλλιώς σε σχετικά ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το sportdog μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Ποια άλλα ονόματα έχουμε αναφέρει; Εκείνα των Κονράντ Ντε λα Φουέντε, του Τζος Μπόουλερ, αλλά και του Λεονάρντο Κούτρη.



Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, επίσης, είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια έκπληξη, καθώς ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ και να καταλήξει σε 25 με 28 παίκτες, με τους οποίους και θα δουλέψει στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει στη διακοπή για το Μουντιάλ στην Ισπανία. 

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, επίσης, φαίνεται επίσης ότι μπορεί να επιστρέψει στον Άρη, ενώ υπάρχει και ένα όνομα-έκπληξη, που το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει για να διεκδικήσει θέση στην 11άδα: Ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει πάρει πράγματα από τον Έλληνα άσο και, ήδη, υπάρχουν πληροφορίες από την Ιταλία για επιστροφή του εκεί.



Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν μετά από τη μίνι προετοιμασία που έχει σχεδιάσει να κάνει στη διάρκεια της διακοπής ο Μίτσελ, προκειμένου να σχηματοποιήσει οριστικά με ποιους θα πορευτεί και ποιοι θα χαιρετίσουν οριστικά την ομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.