Ads Top

Χωρίζουν Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Νάνσυ; | Ακυρώνεται ο αρραβώνας τους - Αυτός είναι ο λόγος


«Σύννεφα» στη σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Νάνσυ - Δείτε για ποιο λόγο ο Εμμανουήλ απόφασισε να ακυρώσει τον αρραβώνα του..

Τη φωτογραφία με τη σύντροφό του, Νάνσυ διέγραψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τα social media.




Αμέσως οι ακόλουθοι του makeup artist ξεκίνησαν να τον ρωτούν για τον λόγο που κατέβασε τη φωτογραφία με τον ίδιο να απαντά πως  είχε διαφωνίες με την αγαπημένη του. 

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως ο αρραβώνας του με τη σύντροφό του, που θα γινόταν σε δυο ημέρες στο Λονδίνο, ακυρώθηκε.


Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ





“Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.