Ads Top

«Η μεταγραφή υπέρβαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς!»


Οι δύο μεγάλες μεταγραφές που έρχονται, η ανανέωση και η συμφωνία Γιοβάνοβιτς-Αλαφούζου!
Η λίστα Ιβάν, η συμφωνία με τον Mr ΣΚΑΪ και το συμβόλαιο σε διεθνή άσο. Οι Πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και προσπαθούν πριν το τέλος του έτους, να βρουν και να κλείσουν τους δύο τουλάχιστον παίκτες που χρειάζονται για τον Ιανουάριο. Τι συμβαίνει και με τις ανανεώσεις;




Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερή του φάση εδώ και πολλά χρόνια. Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με 12 νίκες σε 13 ματς και δείχνουν πως έχουν όλα τα φόντα για να επανέλθουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος όλων στον σύλλογο είναι να αξιοποιηθεί καταλλήλως η διακοπή για το Μουντιάλ, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και μεταγραφικής ενίσχυσης, ώστε η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Το Τριφύλλι πορεύεται χωρίς Τεχνικό Διευθυντή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μέχρι στιγμής ο Σέρβος έχει δικαιωθεί για τις περισσότερες από τις μεταγραφές που εισηγήθηκε, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει το πετυχημένο μοντέλο που εφαρμόζουν οι Πράσινοι.


Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον προπονητή του Παναθηναϊκού ότι έχει το ελεύθερο να υποδείξει τους παίκτες που θέλει, ανεξαρτήτως κόστους. Άλλωστε, του έχει τεράστια εμπιστοσύνη και γνωρίζει πως ο Γιοβάνοβιτς δεν θα ζητήσει οικονομικές υπερβάσεις, παρά μόνο εάν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή που θα το αξίζει απόλυτα (π.χ. Παλάσιος και Μπερνάρ στο παρελθόν).



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός τσεκάρει αρκετά ονόματα, που υπάρχουν στο μπλοκάκι του. Το... εξονυχτιστικό φιλτράρισμα του -πάντα απαιτητικού- Γιοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει και οι Πράσινοι αναμένουν τις υποδείξεις του για να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τους "εκλεκτούς".


Προχωρά για Αϊτόρ - Επιβράβευση στον Ιωαννίδη



Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετή συζήτηση για τους υπάρχοντες παίκτες του Τριφυλλιού και το ποιοι από αυτούς θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Το θέμα του Αϊτόρ μονοπωλούσε τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, κάτι που έπαψε να ισχύει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν. Κάθε άλλο!

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος αναρρώνει στη Βαρκελώνη εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη. Οι επαφές είναι προς το παρόν σε διερευνητική φάση και -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν έχουν συζητηθεί ακόμα τα καθαρά οικονομικά δεδομένα. Ωστόσο από τον Παναθηναϊκό προκύπτει ότι ο τραυματισμός του Αϊτόρ δεν πρόκειται να επηρεάσει το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης και η επέκταση του συμβολαίου θα προχωρήσει κανονικά.


Ζήτημα πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου τίθεται πλέον ξεκάθαρα και για τον Φώτη Ιωαννίδη! Οι Πράσινοι θέλουν να επιβραβεύσουν τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει χαρίσει με τα γκολ του κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο (αλλά και το με το πέναλτι που κέρδισε στο 90+7' κόντρα στον Ολυμπιακό) βαθμούς, που μπορεί να αποδειχθούν "χρυσάφι" στη μάχη του τίτλου.

Ο Ιωαννίδης είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στο ρόστερ και οι διοικούντες θέλουν να τον ανεβάσουν μισθολογικά, αφού το αξίζει και με το παραπάνω. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024 και στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να τον ανανεώσουν τουλάχιστον μέχρι το 2026 με αυξημένες αποδοχές.



Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο θα "θωρακίσουν" ένα σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο, αφού ο Έλληνας επιθετικός είναι σε εξαιρετική ηλικία (22 ετών) και η καριέρα του αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Όχι μόνο με τα πρόσφατα γκολ του, αλλά και με την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, εξελίξεις που δεν αποκλείται να φέρουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού στο άμεσα μέλλον. Όλα αυτά για έναν παίκτη που ο Παναθηναϊκός έκλεισε το 2019 από τον Λεβαδειακό με αντίτιμο μόλις 100.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.