Ads Top

«Βόμβα» με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!


Ποια Αγγλική ομάδα επιχείρησε να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ - Τι απάντησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πότε έγιναν όλα

Η Χαλ στράφηκε στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλοντας να κάνει το μεγάλο... κόλπο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, καταλήγοντας στον Λίαμ Ροζίνιορ!




Μετά το «ναυάγιο» με τον Πέδρο Μάρτινς, η Χαλ στράφηκε εκ νέου στην ελληνική αγορά, στοχεύοντας στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα και από τον Τύπο της Αγγλίας. 

Δημοσίευμα ιστοσελίδας που εδρεύει στην πόλη και ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας που αγωνίζεται πλέον ο Δημήτρης Πέλκας, ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε, αναφέρεται με λεπτομέρειες στην υπόθεση αναζήτησης προπονητή από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, βάζοντας στο κάδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ!

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στην Hulldailymail: «Η Χαλ, κατά την διάρκεια της αναζήτησης για το νέο της προπονητή και μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε συγκεκριμένες επιλογές...



Οι 'τίγρεις' είχαν επαφές τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ). Αμφότεροι ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της Χαλ και βρέθηκαν στα τελευταία στάδια της έρευνας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία...».

Και εδώ αξίζει να σταθεί κανείς δεδομένου πως από πλευράς Ραζβάν Λουτσέσκου εστάλη μήνυμα, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να παλέψει μέχρι τέλους καθώς ήταν σαφές πως οι ιθύνοντες της Χαλ πόνταραν και στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί για τον προπονητή του Δικεφάλου, ευελπιστώντας πως θα είχαν ένα σχετικά εύκολο έργο προκειμένου να τον πείσουν... 

Ο Ρουμάνος όμως ήταν σαφής, όπως είναι και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στις όποιες συζητήσεις αφορούν τον προπονητή της ομάδας. 



Και αφού -λοιπόν- δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση Λουτσέσκου, η Χαλ στράφηκε αλλού για να καταλήξει στην ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Λίαμ Ροζίνιορ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.