Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό


Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αντώνη και της Μαρίνας, ποιος κόβει τα φρένα - Πόσο σοβαρά θα τραυματιστούν, όλα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός»

Ένα μεγάλο «σοκ» φέρνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια με τον Αντώνη και τη Μαρίνα να κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους!




Ο Σασμός θα συγκλονίσει στα επόμενα επεισόδια φέρνοντας μια μεγάλη ανατροπή και διακινδυνεύοντας τη ζωή δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς του Alpha.

Μπορεί ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική να ενθουσίασε το κοινό και να εκτόξευσε τα νούμερα στην τηλεθέαση, όμως αυτό που θα δούμε να συμβαίνει σε ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, αυτό της Μαρίνας και του Αντώνη, θα αναστατώσει του τηλεθεατές κορυφώνοντας την αγωνία.

Ο Αντώνης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση με το λαθρεμπόριο όπλων πίσω από το οποίο κρύβεται ο Ευθύμης Φαρμάκης. Η υπόθεση έχει γίνει εμμονή για τον αγαπημένο αστυνομικό της σειράς.



Μάλιστα, ο Φραγκιαδάκης θα δούμε να παρακούει τις εντολές από Αθήνα να μην ανακατευτεί η αστυνομική διεύθυνση του Ρεθύμνου στην υπόθεση αλλά και να αγνοεί τις συμβουλές τις εισαγγελέως Αιμιλίας να μείνει μακριά.

Ο δαιμόνιος και πολυμήχανος Αντώνης καταφέρνει να φτάσει πολύ κοντά στην αποκάλυψη του σχεδίου του Ευθύμη όμως ο κίνδυνος παραμονεύει. Αυτό διότι ο λαθρέμπορος έχει ήδη δώσει την εντολή για να βγει από τη μέση ο Φραγκιαδάκης τον οποίο επίσης θεωρεί υπαίτιο για το θάνατο της μεγαλύτερης αγάπης της ζωής του, της γυναίκας του.

Ο Λευτέρης προσπαθεί να αποφύγει να αναλάβει τη δουλειά βρίσκοντας δικαιολογίες όμως ο Πάνος είναι εκεί για να αναλάβει το σχέδιο. Ο Πάνος κόβει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Αντώνη έτσι ώστε ο θάνατός του να φανεί ως δυστύχημα.



Το σχέδιο ωστόσο θα έχει και μια παράπλευρη απώλεια, την Μαρίνα!

Αντώνης και Μαρίνα ξεκινάνε με το αμάξι του αστυνομικού για μια μικρή εκδρομή όμως σύντομα ζουν μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής τους. Τα φρένα δε λειτουργούν και το αμάξι φεύγει στον γκρεμό. Οι δυο τους θα σωθούν από θαύμα όμως η Μαρίνα έχει σοκαριστεί βαθιά από το συμβάν…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.