Ads Top

«Οι πρώτες μεταγραφές ΠΑΟΚ τον Γενάρη!»


Πάει για δύο «μπαμ» ο ΠΑΟΚ - Αλλάζει η ομάδα, ποιο μεγάλο όνομα «τελειώνει» από τον Δικέφαλο - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα
Μία ζέστη, δύο κρύο. Κάπως έτσι εξελίσσεται η σεζόν στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, δύο στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και τη μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ.




Η πορεία αυτή του ΠΑΟΚ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις καλοκαιρινές μεταγραφικές ανορθογραφίες. Να υπενθυμίσουμε ότι μπορεί στη Τούμπα να έφτασαν δέκα μεταγραφές, αλλά έμεινε ανεκπλήρωτη η μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς είχε σφόδρα εισηγηθεί την απόκτηση ενός κλασικού δεκαριού. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο να πάρει τον Πάολο Φερνάντες. Όμως όλοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε τη τελευταία στιγμή κόκκινο και ο Μπέος έδωσε τον παίκτη στην ΑΕΚ…



Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι τότε ο Λουτσέσκου είχε ανάψει και εκείνος το δικό του κόκκινο. Αυτό αφορούσε τον ερχομό ενός κλασικού φορ περιοχής που να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Δυστυχώς για εκείνον και τον ΠΑΟΚ είχε ποντάρει όλες του τις μάρκες σε ένα άλογο που στη πορεία αποδείχτηκε κουτσό. Τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος αποδείχθηκε «γυάλινος». Ακόμα και στα παιχνίδια που δεν είναι στο ιατρικό δελτίο, αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις προσωπικές μονομαχίες με τα αντίπαλα στόπερ, ενώ είναι και μόνιμα τσακωμένος με το γκολ. Ακόμα και στις προπονήσεις, οι μέρες που ανεβάζει τις εντάσεις του είναι μετρημένες.



Όλα αυτά έχουν αναγκάσει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να κινηθεί δυναμικά για τη κάλυψη των δύο αυτών θέσεων την περίοδο του Γενάρη. Ήδη αναζητούνται οι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αρκεί βέβαια αυτή τη φορά ο ξενοδόχος να ανάψει πράσινο και όχι κόκκινο…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.