Ads Top

Παγιδευμένοι Επόμενα Επεισόδια: Βόμβα! Μπαίνει στη φυλακή η Άννα


Απίστευτη ανατροπή.. Η Άννα οδηγείται στη φυλακή, δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Παγιδευμένοι»..

Ο Άγγελος νεκρός, η Άννα στη φυλακή! Ποια είναι όμως η αλήθεια;




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» με τον Άγγελο σε ρόλο πρωταγωνιστή!

Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο και από ‘κει δραπετεύει έχοντας ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα του. Μόνο που μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε στην απόδραση του βρίσκεται η Άννα, την οποία παίρνει μαζί του χωρίς να το ξέρει.

Καταλήγουν στο δάσος και λίγες ώρες αργότερα εκείνος βρίσκεται νεκρός και εκείνη ελαφρά τραυματισμένη σε κατάσταση σοκ. Ο Δημήτρης τρέχει κοντά της όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκείνη δε μιλάει σε κανέναν.



Αργότερα παραδέχεται ότι δε θυμάται τι της συνέβη. Κατηγορείται για το φόνο και φοβάται ότι όντως μπορεί να ήταν αυτή που τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε την αδερφή της.

«Σε αγαπώ και θα αποδείξω ότι είσαι αθώα» της λέει ο Δημήτρης και αρχίζει ένα νέο αγώνα να συγκεντρώσει στοιχεία για να την βγάλει απ’ τη φυλακή. Όλο αυτό φυσικά θα τους φέρει ξανά κοντά αφού η Άννα θα καταλάβει ότι εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της.

Μέχρι να σκάσει η επόμενη βόμβα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο πατέρας της που τόσο καιρό έχει εξαφανιστεί είναι στην πραγματικότητα νεκρός και πως υπεύθυνοι είναι ξανά η οικογένεια Μαρκέτου.

Ποιος όμως σκότωσε τον Άγγελο; Είναι η Άννα; Ή μήπως είναι κάποιος άλλος; Δύο είναι οι πιθανότητες που βγαίνουν σύμφωνα με τα spoilers, ένα είναι να τον σκότωσε ο παππούς του Δημήτρη.



Ο οποίος βρίσκεται σαν φύλακας Άγγελος με τον λάθος τρόπο και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και η δεύτερη πιθανότητα είναι να μην το σκότωσε κάνεις.

Άπλα να αυτοκτόνησε αυτά είναι τα δύο spoilers που κυκλοφορούν βέβαια μπορεί να μείνουμε και άφωνοι με τον πραγματικό δολοφόνο η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.