Ads Top

«Γεμίζει» τα ταμεία Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά!


Το «μαύρο διαμάντι» του Ολυμπιακού λάμπει στη Ιταλία με την φανέλα της Ρόμα - Πόσα εκατομμύρια είναι η ρήτρα στο δανεισμό του

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ρόμα, δείχνοντας πως έχει μπει στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τα καλά.




«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, το να είμαι στη Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαντί Καμαρά, έπειτα από την οριστικοποίηση του δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.



Ακριβώς δύο μήνες μετά την παρουσίαση του ο μέσος από την Γουινέα, δείχνει πως αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά, φωνάζοντας «παρών» στον Special One.

O 25χρονος μέσος αγωνίστηκε για ακόμη μια φορά βασικός στην εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Βερόνα, όντας καταλυτικός για την ομάδα του, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο τέρμα του Ζανιόλο, το οποίο έφερε την ισοφάριση για τους Ρωμαίους.




Ο Καμαρά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας στον Ζοσέ Μουρίνιο πως μπορεί να τον υπολογίζει ως μια βασική μονάδα για τους «τζιαλορόσι».

H εμφάνιση MVP κόντρα στην Μπέτις ήταν το «κλειδί»

Μπήκε για 45 λεπτά στο ματς με την Μπέτις στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και άλλαξε όλο το παιχνίδι της Ρόμα.

Είχε μια ασιστ, αναδείχθηκε MVP και συγκέντρωσε γενικότερα όλα τα βλέμματα. «Το σημαντικότερο είναι το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπέτις στην Ανδαλουσία.

16/21 μεταβιβάσεις με 72% ποσοστό επιτυχίας, 26 επαφές με την μπάλα και φυσικά μια «πάρε-βάλε» ασιστ, η οποία όπως αποδεικνύεται ήταν καθοριστική στην «μάχη» που δίνει η ομάδα του Μουρίνιο για ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα νοκ άουτ του Europa League.

Η αποθέωση από τον ιταλικό Τύπο και τα χαμόγελα εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό

Φυσικά η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Μπέτις του έδωσε το δικαίωμα να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Ρόμα και στα επόμενα παιχνίδια, με τον Καμαρά να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Σαμπντόρια, Νάπολι, Ελσίνκι και φυσικά κόντρα στην Ελλάς Βερόνα χθες το βράδυ.

Όπως είναι λογικό η απόδοση του 25χρονου μέσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Τύπο της Ιταλίας, με τους γείτονες να στάζουν… μέλι για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η ιστοσελίδα «Calcio Style», αφιέρωσε ένα κομμάτι στον Καμαρά από το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (28/10) υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από αρκετές εμφανίσεις στον πάγκο και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του, πλέον οι οπαδοί της ομάδας της Ρώμης μπορούν να απολαύσουν έναν μέσο με μεγάλη μαχητικότητα και παρουσία σε όλους τους χώρους. Ο Μαντί Καμαρά θέλει να καταπλήξει την πρωτεύουσα».

Την εξαιρετική του πορεία παρακολουθούν… στενά και οι Πειραιώτες, διότι η οψιόν που έχει μπει είναι αρκετά υψηλή. Τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για μία οψιόν που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ. Επομένως στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τον Μαντί να παίρνει φανέλα βασικού στη Ρόμα και να γίνεται απαραίτητος.



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.