Ads Top

Η δήλωση Μίτσελ για το πέναλτι Παναθηναϊκού στο 96'! (vid)


Δείτε πως σχολίασε ο Μίτσελ το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο 96', τι είπε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού σήμερα..

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα τέλειο ματς μέχρι το 95ο λεπτό, όμως έχασε ένα δικό του παιχνίδι από ένα ασυγχώρητο λάθος.




Ο Μίτσελ έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1), λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα τέλειο ματς αλλά δεν πήραν τη νίκη λόγω ενός ασυγχώρητου λάθους στις καθυστερήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και πως τον θυμώνει το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε, ενώ υπογράμμισε ότι η διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι στους 10 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματικά το είχαμε πει πως έχουμε βελτιωθεί και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Μας θυμώνει το αποτέλεσμα. Έτσι είναι, ο προπονητής καμια φορά νομίζει πως έχει καταφέρει κάτι αλλά τελικά δεν γίνεται.



Κάναμε ενα λαθος στο 96 κάνοντας ένα τέλειο ματς μέχρι τότε. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Πραγματικά η διαφορά είναι 10 βαθμοί αλλα στην πραγματικότητα φαίνεται πως δεν ειναι τόση. Ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις και έτσι νομίζω είναι και η διαφορά. Κανονικά είναι διαφορετική»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.