Ads Top

Ολυμπιακός: Η χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία, το νέο ρόστερ Μίτσελ και τα 3 φιλικά


Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες - Πότε αναχωρεί ο Ολυμπιακός για Ισπανία, όλο το πλάνο Μίτσελ για την διακοπή
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Ισπανία στις 28 Νοεμβρίου. Θα μείνει στην Μαρμπέγια έως τις 07/12.




Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στη διακοπή του Μουντιάλ με δύο νίκες. Την πρώτη την πέτυχε σήμερα στη Λιβαδειά και τη δεύτερη την ερχόμενη Κυριακή, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι σαφής και ουσιαστικός. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να πάρουν το μάξιμουμ των βαθμών από τις 25 αγωνιστικές έως το φινάλε του μαραθωνίου της Super League, με σκοπό στο τέλος του δρόμου να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν.

Στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να κάνουν ό,τι χρειαστεί ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος με την επανέναρξη της σεζόν. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, με σκοπό να βρουν χημεία, να «δέσουν» ακόμη περισσότερο και ο Μίτσελ να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα κυριαρχήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ήδη γίνει από τους ανθρώπους της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν διακοπές για μία εβδομάδα. Από τις 13 Νοεμβρίου το βράδυ θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, να πάνε όπου θέλουν.

Ο Μίτσελ έχει αποφασίσει άπαντες να επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 21 Νοεμβρίου, ώστε να ξεκινήσει η χειμερινή προετοιμασία. Η οποία θα γίνει για μία εβδομάδα σε ελληνικό έδαφος. Στις 28/11 οι Ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Ισπανία. Συγκεκριμένα, η αποστολή των πρωταθλητών θα εγκατασταθεί στην Ανδαλουσία και συγκεκριμένα στη Μαρμπέγια, σε προπονητικό κέντρο που επέλεξαν ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην επαρχία της Μάλαγας έως τις 7 Δεκεμβρίου, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να μπει στο τελικό στάδιο η επιστροφή στη δράση. Ενώ σε αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες προγραμματίζουν να δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους που θα γίνουν γνωστοί τα επόμενα 24ωρα. Καθώς ο Μίτσελ θέλει να έχουν ρυθμό οι παίκτες του, αλλά κυρίως θέλει να δουλέψει τακτικά κομμάτια, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που θεωρεί ότι θα κάνουν καλύτερη την ομάδα του.



Για την ιστορία, τα εισιτήρια των ποδοσφαιριστών δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη. Η λογική λέει ότι θα ταξιδέψουν οι περισσότεροι από όσους βρίσκονται στο ρόστερ, με δεδομένο ότι υπάρχουν παίκτες που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ (σ.σ. «σίγουροι» είναι οι Ινμπόν και Ουί-Τζο Χουάνγκ, πιθανό να δώσουν το παρών στο Κατάρ είναι οι Κούντε, Σισέ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ουσεϊνού Μπα).

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να «μικρύνει» το ρόστερ. Και έχει αποφασίσει ήδη τις περισσότερες αποχωρήσεις. Αλλά και τις προσθήκες που θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα. Αυτές θα γίνουν ξεκάθαρες το επόμενο διάστημα, αλλά ήδη μια πρώτη εικόνα υπάρχει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.