Ads Top

Αθλητής, δημοσιογράφος και τραγουδιστής: Αυτοί είναι οι 3 διάσημοι που «έκοψε» ο Ατζούν


Δείτε για ποιο λόγο δεν θέλει ούτε να τους βλέπει μπροστά του ο Ατζούν - Όλα τα ονόματα

Ο Τούρκος δεν θέλει ούτε να τους βλέπει μπροστά του και για αυτό ήδη τους έβγαλε από τη λίστα των υποψηφίων για το All Star. Διαβάστε τα ονόματα και τι συμβαίνει...




Η παρουσία του Βαλάντη στο τελευταίο Survivor, ήταν τουλάχιστον... επεισοδιακή, όπως και η αποχώρησή του από τον Αγιο Δομίνικο. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ουδέποτε έδειξε διάθεση αλλαγής των αρχών του, προκειμένου να γίνει... αρεστός σε συμπαίκτες και αντιπάλους και αυτό τελικά το τήρησε έως και τη στιγμή που τέθηκε εκτός παιχνιδιού.



Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά και σε τηλεοπτικά περιοδικά, αναφορικά με πρόταση που φέρεται να δέχτηκε ο Βαλάντης, προκειμένου να λάβει μέρος στο Survivor All Star.

Μάλιστα, δημοσιοποιήθηκε και η απάντηση του τραγουδιστή ή οποία ήταν αρνητική.

Οι δικές μας πληροφορίες διαφέρουν... ελαφρώς, καθώς ο Βαλάντης δεν απέρριψε καμία πρόταση της παραγωγής του Survivor, ακριβώς γιατί δεν δέχτηκε πρόταση για να μπει στο Survivor All Star.



Οπως και ο Αρης Σοϊλέδης, έτσι και ο Βαλάντης, δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για το Survivor All Star. 

Στην ίδια κατηγορία, μάλιστα, δηλαδή των παικτών που δεν θα πάνε στον Αγιο Δομίνικο, ανήκει και ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: dokari.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.