Ads Top

«Οι πρώτες αποφάσεις στον Ολυμπιακό: Ζήτησε 3+2 μεταγραφές ο Μίτσελ, επιστροφή Φορτούνη και η δικαίωση Πασχαλάκη!»


Έρχονται εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι έχει ζητήσει ο Μίτσελ, τι αναφέρει δημοσίευμα..

Οι οκτώ αποχωρήσεις, οι προσθήκες και οι ελπίδες για πρωτάθλημα. Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί στη διακοπή να βελτιωθεί και να επιστρέψει έτοιμος για να παλέψει... στα πλέι οφ. 




Τι θέλει ο Ισπανός κόουτς να γίνει στο ρόστερ, τα "βαριά ονόματα" που κινδυνεύουν και οι δύο Έλληνες που ξεχωρίζουν.

Αν τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα για τον Ολυμπιακό, η ισοπαλία με την ΑΕΚ τον άφησε στο -12 από την κορυφή και έκανε ακόμα πιο ζόρικη υπόθεση της διεκδίκησης του φετινού τίτλου στη Super League.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Αντιθέτως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι διαθέτουν την πιο ποιοτική ομάδα και σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους μετά τη διακοπή. Με στόχο αρχικά να μειώσουν τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό όσο περισσότερο μπορούν και εν συνεχεία να τα παίξουν όλα για όλα στα πλέι οφ.

Η ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία κατά την διακοπή, με την απουσία τεσσάρων διεθνών παικτών λόγω Μουντιάλ να μην κάνει ιδιαίτερη διαφορά. Και αυτό γιατί η μοναδική σημαντική "μουντιαλική" απώλεια θα είναι ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ, μιάς και οι Χουάνγκ Ουί-Τζο και Σισέ δεν φαίνεται να υπολογίζονται ενώ ο Κούντε θεωρείται αναπληρωματικός.



Εξυπακούεται πως οι Πειραιώτες στοχεύουν να παρουσιαστούν πιο δουλεμένοι ως ομάδα αλλά και με καλύτερη φυσική κατάσταση, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα καλό σερί νικών, που ίσως τους φέρει σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό. Θέλουν επίσης να ενσωματώσουν τους Μαρσέλο, Κασάμι και Φορτούνη στο σύνολο, να βοηθήσουν τον Χάμες να αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία με τους συμπαίκτες του και φυσικά προσδοκούν ποιοτικές λύσεις από την επιστροφή του Βαλμπουενά. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές εσωτερικές μεταγραφές το 2023.

Θα υπάρξουν ωστόσο και... κανονικές μεταγραφές, όχι μόνο εσωτερικές! Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας εξελίξεων, με προσθήκες και αποχωρήσεις στο Λιμάνι. Ο Μίτσελ θα καταθέσει τις τελικές του εισηγήσεις για τους παίκτες που πρέπει να φύγουν, με τους Ουί-Τζο, Αμπουμπακάρ και Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ντε Λα Φουέντε, Κούτρη να αποτελούν  μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ενδεκαδάτου εξτρέμ, αλλά και στόπερ. Εκτός του ότι απαιτείται μία ποιοτική αναβάθμιση στο κέντρο της άμυνας, οι υπάρχοντες στόπερ είναι αρκετά επιρρεπείς στους τραυματισμούς (κυρίως οι Μπα και Παπασταθόπουλος). Δεν πρέπει να αποκλείσουμε επίσης το ενδεχόμενο μεταγραφής ενός δεξιού μπακ, αν ο Βρσάλικο δεν βρει τον καλό του εαυτό. Όπως επίσης προσθήκη μπορεί να γίνει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν ο Λάιντνερ δεν πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο back up του Ρέαμπτσιουκ και ο Μαρσέλο εξακολουθήσει να υπολογίζεται κατά κύριο λόγο ως κεντρικός χαφ!



Η μεταγραφή εξτρέμ αποτελεί προτεραιότητα γιατί η ομάδα δεν έχει πάρει όσα θα έπρεπε από τους πλάγιους ακραίους της, πέραν του φιλότιμου Μασούρα. Ο Ντε Λα Φουέντε μάλλον δεν θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Γκάρι Ροντρίγκες αδυνατεί να βρει ρυθμό λόγω τραυματισμών και ο Μπόουλερ έχει κάνει όλα κι όλα 2-3 καλά παιχνίδια. Ιδιάζουσα περίπτωση θεωρείται ο Μπιέλ, ο οποίος έχει δείξει την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του σε αρκετά ματς αλλά χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Για κάθε γκολάρα που βάζει, όπως στο Αγρίνιο ή στη Λεωφόρο, υπάρχει και ένα παιχνίδι που "εξαφανίζεται", όπως κόντρα στην ΑΕΚ.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί η ικανοποίηση που υπάρχει στο Λιμάνι από την εξαιρετική παρουσία του Πασχαλάκη, ο οποίος μάλλον έχει βαλθεί να... απαντήσει στα διάφορα σενάρια που αναπτύσσονται κατά καιρούς για μεταγραφή τερματοφύλακα, με τελευταίο αυτό του Κέιλορ Νάβας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.