Ads Top

Μαριαγάπη Ξυπολιά - Αιμιλιάνο Μάρκου | Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού μετά από 2 χρόνια σχέσης


Η Μαριαγάπη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με τον Αιμιλιάνο μετά από 2 χρόνια.. Τι συνέβη μεταξύ τους..

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.




Το μοντέλο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν κατά τη διάρκεια του GNTM. Όπως είπε η Μαριαγάπη, οι δυο τους χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης, κυρίως λόγω της απόστασης.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Πλέον δε μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι, αλλά όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.



Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε αυτή τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing και η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM.

Με τον Αιμιλιάνο ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Για αυτό και δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω», ανέφερε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.