Ads Top

Υπόθεση Κιβωτός Του Κόσμου - Σίσσυ Χρηστίδου: Η Χρηστίδου «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον πατέρα Αντώνιο - «Είναι δυνατόν να έρχεται το παιδί σου...»


Είπε με λίγες λέξεις όσα σκέφτεται όλη η Ελλάδα.. Απίστευτο ξέσπασμα από την Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου για την υπόθεση της Κιβωτού Του Κόσμου που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο από χθες.. 
Δεν χωράει ο νους της Σίσσυ Χρηστίδου ό,τι ακούγεται τα τελευταία 24ωρα για τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου μετά το τσουνάμι καταγγελιών από παιδιά για ξυλοδαρμούς, ασέλγεια και ψυχολογική βία εις βάρος τους. 




Η Σίσσυ Χρηστίδου, προλογίζοντας την όλη υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι ότι έχει αρρωστήσει.

Όπως παραδέχτηκε, όσα καταγγέλλονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θυμίζουν ταινία θρίλερ καθώς δεν το χωράει ο νους της ότι συνέβαιναν όλα αυτά που καταγγέλλονται σε δομές για παιδιά που ψάχνουν να βρουν μία αγκαλιά.



Σοκαρισμένη από τις καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, ασέλγειες και ψυχολογική βία εις βάρος ανήλικων, η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία πάντα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της μιλώντας για την υπόθεση.

Μάλιστα, ρώτησε την δικαστική ρεπόρτερ του Mega που βρισκόταν δίπλα της, την Άννα Κανδύλη πώς μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά και κάθε φορά που βγαίνει στο φως μία τέτοια υπόθεση να στέκουμε ξανά και ξανά όλοι σοκαρισμένοι.



Η οργή της όμως ήταν μεγάλη και έτσι λίγο αργότερα στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια ξέσπασε και με τα όσα άκουσε να λέει χθες ο πάτερ Αντώνιος, ο οποίος υποστήριξε ότι πιθανόν οι καταγγελίες να γίνονται από παιδιά που θέλουν να τους εκδικηθούν επειδή πήραν τη θέση των γονιών τους. Η ατάκα αυτή ήταν ικανή να φέρει ένα νέο ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.