Ads Top

Υπόθεση Κιβωτός Του Κόσμου | Ανατροπή από τον 19χρονο που έκανε την καταγγελία για πατέρα Αντώνιο


Ανατρέπονται όλα στην υπόθεση..

Τι δήλωνε σε νεαρότερη ηλικία για την Κιβωτό του Κόσμου.

Οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου αλλά και για τον πατέρα Αντώνιο ειδικά διαδέχονται η μία την άλλη, με τον ίδιο και την πρεσβυτέρα του να έχουν εξαφανιστεί και να αναζητούνται. 




Το πρώτο από τα παιδιά που κατήγγειλαν τις συνθήκες σωματικής και σεξουαλικής βίας, τότε 16 χρονών, σήμερα 19, είχε ξαναμιλήσει για το ίδρυμα στο παρελθόν.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο 19χρονος φαίνεται να βρίσκεται στο πλευρό του πάτερ Αντώνιου και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου, εκείνης της περιόδου:



«Σίγουρα αυτό που θυμάμαι είναι από την πρώτη μέρα που μπήκα στην Κιβωτό του Κόσμου ότι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από ότι πριν και κάτι πολύ πιο όμορφο.[..] Μπήκα σε ένα σπίτι με κανόνες, το οποίο δεν υπήρχε πριν. Είχα μια πολύ ωραία παιδική ηλικία και για αυτό είμαι πολύ ευγνώμων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αρκετά νεαρότερος τότε καταγγέλλων.

Στο δελτίο του STAR μίλησε και η 18χρονη Χριστίνα, η οποία καταγγέλλει ως αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού μέσα στη θάλασσα αναφέροντας: «Είδα τον πάτερ στη θάλασσα. Ο… να πιάνει τον… και να τον πετάει σαν παιχνίδι. Στο σημείο που τον έπιανε τού είχε βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Το έχω δει με τα μάτια μου». 



Λίγο αργότερα ο 19χρονος την πλησίασε και της εξομολογήθηκε όλα όσα έχουν συμβεί: «Ο 19χρονος μετά μου εξομολογήθηκε ό,τι συνέβη και μου είπε να μείνει μεταξύ μας», δήλωσε η Χριστίνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.