Ads Top

Γκρίζα μαλλιά, άλλαξαν επάγγελμα: Δες πως είναι σήμερα ο Νίκος και η Ναζλί 18 χρόνια μετά «Τα Σύνορα της Αγάπης»


Δεν θα τους αναγνωρίσετε, δείτε πως είναι και με τι ασχολούνται σήμερα ο Νίκος και η Ναζλί από την σειρά «Τα Σύνορα της Αγάπης»..

Τον Νοέμβριο του 2004, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της τούρκικης σειράς Τα Σύνορα της Αγάπης ή αλλιώς «Yabancı Damat» που μεταφράζεται ως «Ξένος Γαμπρός». 




Το 2005, το Mega αποφάσισε να προβάλλει και στην Ελλάδα την τούρκικη σειρά με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Τα Σύνορα της Αγάπης με τον μεγάλο έρωτα της Τουρκάλας Ναζλί με τον ξανθό γόη Έλληνα Νίκο, έκαναν τα μηχανάκια της τηλεθέασης να τρελαθούν.

Η ιστορία απλή αλλά τόσο αγαπημένη. Ρωμαίος και Ιουλιέτα με δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας. Η Ναζλί Μπακλαβατζίογλου, κόρη του πιο επιτυχημένου μπακλαβατζή της επαρχειακής πόλης Γκαζιάντεπ στη Νότια Τουρκία, έχει μόλις επιστρέψει στο πατρικό της μετά από τις σπουδές της στην Άγκυρα.

Επαναστάτρια από τη φύση της, δεν δέχεται να παντρευτεί τον Καντίρ, γιο του οικογενειακού φίλου του πατέρα της Οκές, που ο πατέρας της Καχραμάν της προξενεύει και έτσι παίρνει την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της. Πηγαίνει στην πόλη Μπόντρουμ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σύμη, και φιλοξενείται από μια φίλη της από το πανεπιστήμιο.

Το πρώτο κιόλας βράδυ της παραμονής της στο Μπόντρουμ γνωρίζει τον Νίκο, γιο ενός πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία σε ένα μπαρ. Αν και αρχικά οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση όταν εκείνος αποκαλύπτει την καταγωγή του, την επόμενη μέρα ξανασυναντιούνται, όταν κλέφτες παίρνουν την τσάντα της Ναζλί και ο Νίκος, που κατά τύχη βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος τη βοηθάει.

Νίκος και Ναζλί έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό και σήμερα, 18 χρόνια μετά, δεν φαίνεται να έχουν μεγαλώσει τουλάχιστον εμφανισιακά.



Ο Οζγκούρ Τσεβίκ είναι σήμερα 41 ετών και δεν ασκεί μόνο την υποκριτική μιας και έχει αρχίσει και να τραγουδάει.

Η Νεχίρ Ερντογάν είναι σήμερα 42 ετών και παραμένει το όμορφο κορίτσι με το γλυκό πρόσωπο που γνωρίσαμε.

Και οι δύο σταρ στην Τουρκία έχουν λογαριασμό στο Instagram με τον Νίκο να προηγείται σε followers.






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.