Ads Top

Ο αντίπαλος Παναθηναϊκού στα μπαράζ για τους 16 του Youth League


Δείτε με ποια ομάδα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League...

H UEFA πραγματοποίησε την Τρίτη (8/11) την κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League στην οποία πήρε μέρος ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να διασταυρώνονται με την Πόρτο.




Η Πόρτο θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη φάση των 16 του Youth League μετά από την κλήρωση που διενήργησε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους πράσινους να έχουν πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ μέσω της συμμετοχής τους στον 2ο γύρο της διοργάνωσης και να συναντούν τους "δράκους" που βρέθηκαν στο μονοπάτι των ομίλων.

Το θετικό για το "τριφύλλι" είναι πως οι ομάδες που προέρχονται από το μονοπάτι των πρωταθλητών θα είναι γηπεδούχες, αφού οι αγώνες στα μπαράζ της φάσης των 16 είναι μονοί, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Λεωφόρου την πορτογαλική ομάδα στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου.

Τα ζευγάρια των μπαράζ για τη φάση των 16:



  • Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) - Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)
  • Άλκμααρ (Ολλανδία) - Άιντραχτ (Γερμανία)
  • Λβιβ (Ουκρανία) - Ίντερ (Ιταλία)
  • Χάιντουκ (Κροατία) - Σαχτάρ (Ουκρανία)
  • ΜΤΚ (Ουγγαρία) - Άγιαξ (Ολλανδία)
  • Χιμπέρνιαν (Σκωτία) - Ντόρτμουντ (Γερμανία)
  • Παναθηναϊκός (Ελλάδα) - Πόρτο (Πορτογαλία)
  • Γκενκ (Βέλγιο) - Γιουβέντους (Ιταλία)

Σημειώνεται πως αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να προκριθεί στο μονό παιχνίδι, τότε θα βρεθεί στη φάση των 16 για την οποία η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2023, μαζί με την κλήρωση για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό.

Πλέον, στην κληρωτίδα μπαίνουν και οι οκτώ νικήτριες της φάσης των ομίλων, που είναι οι Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ, Μίλαν, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί. 



Οι αγώνες είναι μονοί μέχρι τέλους και γηπεδούχος είναι η πρώτη ομάδα που βγαίνει στην κλήρωση.

Η φάση των 16 θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου και η προημιτελική φάση στις 14 και 15 Μαρτίου. 

Τα ημιτελικά και ο τελικός θα διεξαχθούν με μορφή Final Four στη Νιόν (Ελβετία). Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 21 Απριλίου και ο τελικός για τις 24 του μήνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.