Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού στα μπαράζ για τους 16 του Youth League!


Διαπρέπουν οι μικροί του Παναθηναϊκού στο Youth League - Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Youth League και γνωρίζει ήδη τους οκτώ πιθανούς αντιπάλους του για την κλήρωση της Τρίτης.




Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Τρέντσιν στο 2ο γύρο του Youth League και έκλεισε θέση στα μπαράζ για τη φάση των 16 της διοργάνωσης, όπου για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες που βρέθηκαν στο μονοπάτι των ομίλων του θεσμού.

Η διοργάνωση έχει χωριστεί στο μονοπάτι των ομάδων Κ19 των συλλόγων που βρίσκονται στους ομίλους του Champions League και στο μονοπάτι των ομάδων που κατέκτησαν πρωταθλήματα Κ19 και δεν ανήκουν στο πρώτο γκρουπ. Από τη φάση που προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός τα μονοπάτια γίνονται ένα και η κλήρωση των "πρασίνων" θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Η ελληνική ομάδα όπως και όλες όσες προκρίθηκαν από το 2ο γύρο θα τεθούν αντιμέτωπες με τις ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των οκτώ ομίλων της φάσης των ομίλων.



Το θετικό για το "τριφύλλι" είναι πως οι ομάδες που προέρχονται από το μονοπάτι των πρωταθλητών θα είναι γηπεδούχες, αφού οι αγώνες στα μπαράζ της φάσης των 16 είναι μονοί.

Ως εκ τούτου, θα υποδεχθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου 2023, μία εκ των Άγιαξ, Πόρτο, Ίντερ, Άιντραχτ, Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Ντόρτμουντ ή Γιουβέντους.

Αν καταφέρει να προκριθεί στο μονό παιχνίδι, τότε θα βρεθεί στη φάση των 16 για την οποία η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου, μαζί με την κλήρωση για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό. Πλέον, στην κληρωτίδα μπαίνουν και οι οκτώ νικήτριες της φάσης των ομίλων, που είναι οι Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ, Μίλαν, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί.

Οι αγώνες είναι μονοί μέχρι τέλους και γηπεδούχος είναι η πρώτη ομάδα που βγαίνει στην κλήρωση.

Η φάση των 16 θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου και η προημιτελική φάση στις 14 και 15 Μαρτίου. Τα ημιτελικά και ο τελικός θα διεξαχθούν με μορφή Final Four στη Νιόν. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 21 Απριλίου και ο τελικός για τις 24 του μήνα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού




Άγιαξ, Πόρτο, Ίντερ, Άιντραχτ, Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους

Οι νικήτριες της φάσης των ομίλων

Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ, Μίλαν, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί

Οι ομάδες που προκρίθηκαν μαζί με τον Παναθηναϊκό

Άλκμααρ, Ριχ, Γκενκ, Χάιντουκ, ΜΤΚ, Νάντ ή Χιμπέρνιαν, ΑΙΚ ή Γιουνγκ Μποόις + Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.