Ads Top

«Κάναμε 10 επεισόδια που θεωρώ ότι ήταν άθλος γιατί...» - Ο Χρήστος Ζώτος σπάει την σιωπή του για την συνεργασία με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (vid)


«Της έλεγα να...» - Ο Χρήστος Ζώτος αποκαλύπτει όσα έγιναν στην συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Παρά το γεγονός πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε με τον δικηγόρο της ενημέρωσε τα μέσα να σταματήσουν τις αναφορές, τους χαρακτηρισμούς και τα fake news όσον αφορά το όνομά της, το Breakfast at star, "έπαιξε" το πρωί της Δευτέρας 14/11 συνέντευξη του πρώην συνεργάτη αυτής, Χρήστου Ζώτου, που συμμετείχε στο Asia Express, ο οποίος μίλησε και για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την παρουσιάστρια.




Ο γνωστός τραγουδιστής, βέβαια, δεν είχε να προσάψει τίποτα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού όπως ανέφερε σαν άνθρωπος και σαν συνεργάτης είχε άψογη συμπεριφορά.


Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Ζώτου



«Εγώ μια χαρά ήμουν με την Κωνσταντίνα, το είδατε κι εσείς εκεί. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Κάναμε και 10 επεισόδια, που θεωρώ ότι ήταν άθλος, γιατί δεν το πιστεύαμε καθόλου στην αρχή», και συνέχισε αναφέροντας:



«Ήταν τυπική με τις ώρες της. Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να με άκουγε λίγο πιο νωρίς στο παιχνίδι. Στα πρώτα επεισόδια της έλεγα πάμε να πούμε αυτό αντί για αυτό, γιατί σε κάποια τραγούδια ήθελε να πάρει τη δική της επιλογή, χωρίς να έχει τη γνώση ότι μπορεί να τραγουδήσει κάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.