Ads Top

«Η Σπυροπούλου ήταν ο λόγος που...» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «τελειώνει» με 10 λέξεις την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (vid)


Δείτε όλα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ποια δουλειά έχασε εξαιτίας της..

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος, Μυρσίνη Κοντού, ο οποίος μίλησε για την πολυσυζητημένη κόντρα των ημερών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, τοποθετήθηκε εκ νέου για τον άγριο καβγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ μίλησε και για τη δική του «σχέση» με την παρουσιάστρια.

«Αρχίζω να μετανιώνω που παίρνω τόσο πολύ έντονη θέση για τέτοια πράγματα. Είχαμε μια εμπειρία κακιά, αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να λήξη με μια σύγκλιση. Θα ήθελα να μην συνεχίσω να ρίχνω λάδι στη φωτιά, γιατί οι τοποθετήσεις κόβονται κομματάκια και αναπαράγονται», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 



«Η Σπυροπούλου ήταν ο λόγος που δεν ήμουν στο “Happy Day“.Το είπα και έτσι ήταν τα γεγονότα. Το έχω ξαναπεί δύο φορές, απλά από ότι φαίνεται πέρασε “στα ψιλά”», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.