Ads Top

Ουρουγουάη - Ν. Κορέα | Η τεράστια χαμένη ευκαιρία Ουί Τζο για το 0-1! (vid)


Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έχασε ο επιθετικός του Ολυμπιακού - Ίσως μιλάμε για την χαμένη ευκαιρία έως τώρα στο Μουντιάλ 
Ο Ουί Τζο Χουάνγκ είχε μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.




Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Πάολο Μπέντο να έχει στο αρχικό της σχήμα τόσο τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ όσο και τον Ουί Τζο Χουάνγκ, που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των Νοτιοκορεατών μάλιστα είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τη σελέστε, όμως κατάφερε να αστοχήσει από πολύ πλεονεκτική θέση.



Συγκεκριμένα, στο 34ο λεπτό του ματς και ενώ η Κορέα πίεζε την Ουρουγουάη, ο Ουί Τζο βρέθηκε πιο μπροστά από το ύψος του πέναλτι, πήρε την μπάλα από συρτή σέντρα από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του Μπέντο, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ροκέτ.

Αυτή η ευκαιρία ήταν η καλύτερη στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο και αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χαμένες σε αυτή την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ.

Δείτε τη μοναδική ευκαιρία του Ουί Τζο:
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.