Ads Top

«Όταν απομακρύνεται κάποιος από μία εκπομπή...»: Το σχόλιο όλο νόημα Γιώργου Λιάγκα για Δούκισσα στο Πρωινό (vid)


Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας - Η «σπόντα» που πέταξε για την Δούκισσα - Πώς σχολίασε τις νέες αποχωρήσεις που γίνονται από τις εκπομπές όλων των καναλιών..

Η άποψη του για τέτοιες ενέργειες




Με αφορμή μία συνέντευξη που προβλήθηκε στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής 28/10, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και να μιλήσει ανοιχτά, περνώντας με τον δικό του τρόπο ένα μήνυμα όλο νόημα για τις αποχωρήσεις που συμβαίνουν κατά καιρούς στις εκπομπές.


Η όλο νόημα τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού



«Παιδιά, όταν απομακρύνεται κάποιος από μία εκπομπή -επειδή είναι σύνηθες το τελευταίο διάστημα- δε σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι έφυγε με φασαρία. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα… Είτε η εκπομπή προς τον άλλον άνθρωπο, είτε του άλλου ανθρώπου προς την εκπομπή… Δε σημαίνει ότι όποιος φεύγει, τσακώνεται. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα.



Μία αποχώρηση έχουμε από την τηλεόραση; Και καλά έκαναν. Γιατί είτε εκείνοι δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε η εκπομπή δεν τους ταίριαζε… Δεν είναι κακό. Και είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο όταν πιέζονται οι άνθρωποι να προχωρά φυσιολογικά η ζωή. Δεν σημαίνει, όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.