Ads Top

The Chase: Το Twitter «δικάζει» MEGA για ίδια ερώτηση που τέθηκε και στον "Εκατομμυριούχο"


Ποια ερώτησε έπαιξε πρώτα στον «Εκατομμυριούχο» και λίγες ημέρες μετά και στο «The Chase» - Δείτε τι γράφει ο κόσμος στο Twitter..

Ερώτηση που είδαμε στο "The Chase" το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με τον Πλούτωνα, είχε τεθεί πρόσφατα και στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος".




Το Twitter "κελάηδησε" το απόγευμα της Παρασκευής, με τους χρήστες της πλατφόρμας να αντιδρούν για μια ερώτηση που τέθηκε στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Mega με τίτλο "The Chase", η οποία είχε τεθεί πρόσφατα και στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος".

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου ρώτησε τον διαγωνιζόμενο ποιος πλανήτης απεδείχθη ότι είναι νάνος, με τη σωστή απάντηση να είναι ο Πλούτωνας.



Σημειώνεται ότι το 2006, η Διεθνής Αστρονομική Ένωση αποφάσισε να μη θεωρείται πλανήτης ο Πλούτωνας, αλλά μάλλον πλανήτης νάνος.

Τον Ιούνιο του 2008 η ίδια Ένωση εισήγαγε τον όρο Πλουτωνοειδής για να περιγράψει τον Πλούτωνα και όλα τα υπόλοιπα σφαιρικά ουράνια σώματα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα και είναι πολύ μικρά για να χαρακτηριστούν πλανήτες, αλλά αρκετά μεγάλα ώστε η βαρύτητά να τους έχει δώσει σφαιρικό σχήμα.

Το Twitter σχολίασε το γεγονός, με τους φανατικούς τόσο του "The Chase", όσο και του "Εκατομμυριούχου" να αντιδρούν για την επανάληψη της ερώτησης.





Για του λόγου το αληθές:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.